Росіяни, ви отримаєте свою порцію співчуття

13 червня 2023, 08:11
Німеччину на початку розбили, фізично. А потім мова зайшла про співчуття.
Акула напала на росіянина
Акула напала на росіянина / Колаж Главред, фото pixabay, скріншот

Росіяни, ви цілком можете отримати свою порцію співчуття і емпатії. Навіть від нас. Як німці після 1945 року. Після того як ви будете розгромлені і отримаєте комплексну розплату за вчинене зло.

Німеччину на початку розбили, фізично. А потім мова зайшла про співчуття. Німеччина на початку почала платити, а потім їй допомогли. Для початку народ-агресор і породжена ним держава повинні програти війну і пізнати весь біль поразки. А потім - ми можемо поговорити про співчуття.

відео дня

Так, є росіяни які заслуговують співчуття навіть зараз. Це ті, хто розуміють що народ як спільність винен у всьому що відбувається. І хто не шукає півтонів і допомагає Україні перемогти. Але вони, на відміну від маси z-івців і лицемірних "опозиціонерів" розуміють що на початку - випити чашу розплати і презирства до дна, а вже потім - якщо спокута буде достатньою - співчуття.

Але швидше за все Росії не пощастить бути розгромленою. І її чекає інший сценарій. Зовсім скоро, до цього все йде, росіяни почнуть інтенсивно анігілювати один одного.

Хто такий Юрій Богданов

Юрій Богданов - блогер, аналітик, фахівець зі стратегічних комунікацій у сфері бізнесу, державного управління та політики. Колишній радник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації. У 2010 закінчив Київський національний економічний університет.

І тим хто буде рятуватися від цієї кривавої лазні доведеться покладатися на гуманізм і співчуття світу, який вони так ненавиділи. Західного світу і нас в тому числі. Так, не без участі пропаганди вони так поїхали. Але такий рівень розлюднювання, який вони самі ж запустили, не можна пояснити тільки вразливістю до пропаганди.

Коротше, весело буде росіянам, коли вони з фазового стану "виходець з країни-агресора" перейдуть у фазовий стан "виходець з failed state". Весело і місцями страшно.

Ось тоді ми і поговоримо про гуманізм і розлюднювання. А у росіян буде можливість дізнатися чим гуманізм і милосердя відрізняються від того, що нагиджено у більшості з них в головах.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти