Російська армія волоцюг зганьбилася на весь світ та прагне реваншу

12 травня 2022, 13:09
Треба прийняти факт, що війна з російською гідрою буде довгою. Бо Москва буде кидати все нові і нові сили, щоб зламати наш спротив.
война, украина
Росія буде вести війну на виснаження з Україною / УНІАН

Росія буде вести війну на виснаження з Україною, щоб знищити нашу державу та зробити нас рабами.

Треба прийняти факт, що війна з російською гідрою буде довгою. Це десятки років (ми 8 років воювали на Донбасі і багато хто не помічав цю війну). Росія ніколи не змириться із ганьбою і поразкою, яку вони отримали від українського народу і ЗСУ. Російська армія бомжів і волоцюг зганьбилася на весь світ, і вони прагнуть реваншу.

Ленд-ліз нам дають не просто так. Ви ж це розумієте? Що це вперше з часів Другої світової запущена така програма? Це гра на довгу дистанцію, щоб ми мали резерви і можливості вбивати російських загарбників до тих пір, поки у них не закінчиться м'ясо.

відео дня

Зараз Росія проводить тотальну мобілізацію в ОРДЛО (в армію почали призивати жінок!), а також у своїх депресивних районах. На федеральні округи і суб'єкти федерації дають щотижневі плани мобілізації від 500 до 2000 тисяч фаршиків. Москва спробує взяти нас фаршем і живою силою. Задавити масою. Москва буде кидати все нові і нові сили, щоб зламати наш спротив.

Україна має теж провести максимальну мобілізацію резервів, і вже думати над 4 хвилею. Щоб мінімум 100 тисяч були готові до війни. Тому що зараз є ТРО, яке вміє воювати і готове зробити ротацію. А що буде на осінь? Військове керівництво вже над цим міркує, і скоро будуть рішення.

Україна має мобілізувати по міжнародних каналах максимальну кількість найманців. Краще воювати доларом, ніж своїми громадянами. Я думаю, що одним із КPІ кожного посольства має стати кількість рекрутованих найманців. Яким будуть пропонувати гроші і українське громадянство. Кожне посольство має вербувати найманців і демонструвати свою ефективність.

Поки не запустять нормальну роботу економіки, ми не виграємо війну. Паливна криза - це перший дзвінок, що система не працює. За майже 3 місяці війни ми так і не змогли повністю перевести економіку на воєнні рейки.

читайте такожУкраїна має публічно принизити ПутінаЗахідна Україна не змогла повністю реалізувати свій тиловий потенціал, який має забезпечувати роботу на перемогу. От косити бабло на переселенцях західняки навчилися класно, і мені за це соромно. Що людей, які тікали від біди, свої ж громадяни обдирали як липку. Голови ВЦА не отримують чітких задач і топчуться на місцях. Місцева влада теж не проявляє ініціативу. Тому або уряд зробить висновки, або ми знову втратимо час.

Мав купу зустрічей з різними людьми (бізнес, дипломати, депутати, колеги-політологи). Всі солідарні з тим, що війна на роки, але наша влада не готова комунікувати із суспільством і пояснювати, до чого готуватися. А ситуація погіршується, бо в людей закінчуються гроші і ресурси. І зростає напруга.

На одній західній допомозі ми далеко не заїдемо. Тому кожен теж має планувати не лише сімейні бюджети, але й своє подальше майбутнє в цій країні, і чим він може бути корисним для перемоги над злом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти