Російська економіка – вже труп: чому колапс РФ неминучий

3 березня 2022, 12:12оновлено 30 березня 2022, 16:38
Навіть у найгірші часи Холодної війни СРСР не мав такого економічного фронту протистояння із Заходом, як зараз має Росія.
Виявлений стан російської армії – явне запрошення для всіх геополітичних хижаків трішки попіджимати Росію
Після вторгнення в Україну від Росії сахаються, як від прокаженого, а її економіка – вже труп / УНИАН

Україна точно переможе. Злет національного духу вже трощить російські танки та скептичні прогнози найкращих розвідок.

А от на Росію чекає колапс. Це тепер вже також неминуче.

По-перше, санкції. Безпрецедентні і всеохопні. У всіх сферах. Від Росії зараз сахаються, як від прокаженого. Лишився енергетичний сектор, який ще уникає руйнівних санкцій лише тому, що Захід переживає, що це підніме ціни на нафту і певною мірою знівелює самі санкції. Але це питання часу.

відео дня

читайте такожБез Mastercard, Apple, зарубіжних авто і гугл-карт: у Росії настає нове "казкове" життя

Навіть у найгірші часи Холодної війни СРСР не мав такого економічного фронту протистояння із Заходом, як зараз має Росія. Її економіка – вже труп.

По-друге, армія. Виявилося, що вона в Росії не така вже й непереможна. Її вояки – демотивовані, голодні, з несправною технікою та простроченими пайками. І це в Україну зайшли "кращі з кращих"!

От тепер я щиро готовий повірити, що російські "іхтамнєти" – це шахтьори і колгоспники, які знайшли зброю десь на закинутих шахтах. Бо саме так вони і виглядають.

Виявлений стан російської армії – явне запрошення для всіх геополітичних хижаків трішки попіджимати Росію на всіх напрямках. Тим більше, що віджимати щось у Росії стає зараз дуже модним.

читайте такожБожевільний корабель

По-третє, підтримка росіянами свого фюрера. Жодні скабєєви вже не зможуть переконати московитів, що Росія встає з колін. Бо порожні кредитки, фізична ізоляція від світу та цинкові гроби з України будуть явно сильнішими аргументами.

Деградація ядерної і величезної Росії неминуча. І вона буде теж викликом для світу. Але це той виклик, який весь світ переживе з превеликим задоволенням.

Сергій Таран, політолог і депутат Київради

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти