Російські "мамаші", ховайте своїх синів

23 грудня 2022, 06:37
До весни в Росії хлопцям почнуть голити лоби. І всіх - на фронт. Без зброї, без їжі, з голими руками. За кулями і бомбами. На смерть.
Російські військові
Альфред Кох радить російським "мамашам" ховати синів / Telegram, Радіо Свобода

Коротко кажучи: російські мамаші! Ховайте своїх синів! Женіть їх за кордон! Що хочете робіть. Інакше відправлять їх ці упирі на забій. Ось згадаєте моє слово: до весни почнуть голити їм лоби. І всіх - на фронт. Без зброї, без їжі, з голими руками. За кулями і бомбами. На смерть.

Адже у цієї війни є тільки три сценарії. Перший - це якщо переможе Путін. Цей сценарій ми вже проїхали. Тепер уже ясно, що не переможе. Другий варіант - переможе Україна. Цей сценарій з високою ймовірністю веде до того, що Путіна посадять на кіл. Тому він Путіну не подобається.

Залишається у нього тільки третій сценарій: тягнути цю війну до нескінченності. Скільки ця війна триватиме - стільки він і живе. Стільки він і править Росією. Тому для того, щоб він жив, ваші хлопчики повинні померти. Зрозуміло? Тому без довгих міркувань, або ви їх йому віддасте, або ви їх сховаєте. Варіанту "ачей пронесе" - більше немає. Не пронесе. Не сподівайтеся. Ось вам і всі підсумки розширеної колегії Міністерства оборони Росії.

відео дня

І вже заспівали кремлівські пропагандисти про те, що є особлива російська доблесть - померти. І ніхто так не вміє славно і "геройськи" вмирати як росіяни. І тільки, мовляв, по-російськи пишуть "вмираємо, але не здаємося". (Єхидна пам'ять підказує мені гасло Фіделя Кастро "Patria o muerte", але не будеме ламати струнку теорію Володимира Соловйова).

І, нарешті, третє і головне: Зеленський прилетів до Вашингтона. Ще до того, як він приземлився, було оголошено, що США виділяють черговий пакет військової допомоги в розмірі 1,85 млрд доларів.

У цей пакет входять довгоочікувані ЗРК "Patriot" і багато чого ще, включаючи розумні бомби і купу снарядів для артилерії радянських калібрів, якої (артилерії) у ЗСУ - незліченна кількість, а снаряди вже підходили до кінця. І ось тепер ці гармати (включаючи танкові), міномети і РСЗВ будуть знову задіяні в бою. І суттєво збільшать вогневу міць ЗСУ. (Звідки американці роздобули таку кількість радянських боєприпасів - залишається тільки здогадуватися).

На спільній пресконференції Байден і Зеленський були одностайні в оцінці причин і ходу війни, а Байден ще раз під камери сказав, що Захід буде надавати Україні підтримку до тих пір, поки та буде її потребувати.

...Думаю, найближчим часом всі необхідні рішення щодо постачання зброї, якої потребує Україна (включаючи танки і далекобійні ракети) будуть ухвалені. Причому не тільки в США, але і в Європі. Інакше б такий візит навіть не планувався.

І пам'ятайте: наша справа праведна. Ворог буде розбитий. Перемога буде за нами.

Слава Україні!

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти