Російські пропагандисти починають істерично відповідати за удар по Харкову

6 жовтня 2023, 19:10
Удар по Харкову і с. Гроза це мовляв, інсценування під візит президента України в Гранаду, заявляють пропагандисти.
Удар по Харкову
Удар по Харкову / Колаж Главред, фото ДСНС

Російські пропагандисти починають масово і навіть істерично, розносити версії, що вчорашній терористичний удар по грозі і цього ранку по Харкову - це удари української армії. Мовляв, інсценування під візит президента України до Гранади.

Ті ж самі пропагандисти розповідали про те, що удар по Драмтеатру в Чернігові був підлаштований ЗСУ, щоб прибрати, увагу, конкурентів Олексія Резнікова! І продовжували поширювати цю версію навіть після того, як з'явився кадр з ракетою ОТРК "Іскандер-К", що заходить на драмтеатр.

відео дня

Ті ж самі пропагандисти розповідали про те, що по Костянтинівці завдали удару ЗСУ, щоб випросити більше допомоги у Заходу! Дуже швидко до підтримки цієї версії підключилися і сторонні ресурси, як західні, так і псевдо-аналітики з душком.

Знаєте чого тільки не вистачає в трагедіях останніх 48 годин? "Незалежних", "неупереджених", "професійних" "експертів", які всі ці версії пропаганди підтвердять. Думаєте з'являться?

Український "Іскандер"...Чекаємо.

Хто такий Олександр Коваленко

Коваленко Олександр народився 15 грудня 1981 року в Одесі. Закінчив Одеську Академію зв'язку ім. Попова. З 2014 року бере активну участь у протидії агресії Росії проти України. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір". Провідний експерт Українського Центру дослідження проблем безпеки. Український політичний і економічний блогер під ніком "Злий одесит".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти