Російське суспільство починають морально готувати до майбутньої втечі окупаційних військ

10 квітня 2023, 19:20
Пригожин готує споживачів інформаційного фаст-фуду до того, що у ВСУ є перевага.
Пригожин, втрати ПВК Вагнер
Пригожин готує споживачів інформаційного фаст-фуду до того, що у ВСУ є перевага, каже Коваленко / скріншот YouTube

Щодо заяви пригожина про 200 тис. українських військових, які готуються до контрнаступу... або 400 тис.. І справді, 200 тис. або 400 тис., дріб'язкова оцінка якась. Може і 600 тис.. Ну або мільйон, чому ні?

На перший погляд, чергова "симоньянщина" від пригожина... чи ні?

В цьому випадку я не можу розглядати заяву скиглія Євгена, який у своєму скиглінні явно змагається з Ігорем Гіркіним, як виняткову "симоньянщину". Адже, наприклад, на відміну від "юридичного контролю над Бахмутом" в цьому випадку пригожин переслідує певну мету.

відео дня

Коли непідготовлений розум чує цифру в 200 тис. або навіть 400 тис., то перше, що у нього клацає - ОГО! 400 тис., це, на хвилиночку, більше, ніж весь контингент російських окупаційних військ в Україні!

Тобто, пригожин готує споживачів інформаційного фаст-фуду до того, що у ЗСУ є перевага.

Кількісна перевага, яка просто задавить в контрнаступ менші сили російських окупаційних військ і ті змушені будуть бігти... кхм, тактико-стратегічно-жестодобровольно-негативно наступати. Іншими словами, російське суспільство починають морально готувати до майбутньої втечі російських окупаційних військ.

Зрозуміло, всі ці вигадки про 400 тис. - це дика маячня. Таку групу військ навіть банально непомітно розмістити неможливо, не кажучи вже про перекидання, транспортування та забезпечення. Але важливо те, що росіяни вже змирилися з тим, що наш контрнаступ їм не зупинити.

А тому, зараз будуть з'являтися вкидання про сили противника, які "багаторазово перевершують", легіони НАТО і зірок смерті, щоб максимально виправдати деградацію вже навіть не наступальних, а оборонних можливостей "другої" армії в світі.

Скиглій женя знову виявився корисним.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти