Росію погубить її ж тупість: чому поки що не варто чекати припинення війни в Україні

10 квітня 2022, 19:43
Хвороба Росії лікується тільки ін'єкцією свинцю, тільки після цього настає запізніле прозріння.
План Путіна про створення дефектної Новоросії звалився
План Путіна передбачав створення нових "народних республік", а потім – дефективної новоросії / Фото Reuters

Тупість російських вояк не потребує доказів. Досить того, що вони наступали і відступали через Чорнобильську зону, а ще й додумалися копати окопи в найбільш зараженій її частині – Рудому лісі, який навіть тварини обходять стороною.

При цьому жодних сумнівів, що уражених променевою хворобою військовослужбовців РФ просто поховають живцем в якомусь госпіталі в Білорусі і спишуть на бойові втрати. Російське суспільство так і не дізнається, що їхня загибель була невимушеною і стала прямим наслідком варварського ставлення тупого командування РФ до власних військовослужбовців.

Втім, навіть якби росіяни про це й дізналися, все одно це ніяк не похитнуло б їхню віру в непогрішність бункерного фюрера. Адже навіть багатотисячні втрати, які викликали б обурення навіть у СРСР, на стійкість кремлівської влади ніяк не впливають.

відео дня

читайте такожВійна в Україні затягнеться на два-три роки, добре, якщо не на довше-Георгій Тука

Початковий план агресії проти України, затверджений Путіним, передбачав швидку окупацію великих міст України, потім проведення там фейкових референдумів про створення "народних республік" – Харківської, Херсонської, Миколаївської, Одеської. Які потім мали б злипнутися в якусь дефективну новоросію з умовним Царьовим на чолі, якого для цього і возять в обозі.

Завдяки ефективному опору українців цей план провалився найочевиднішим чином. Але ж план схвалив фюрер! А у відсталої російської влади не знаходиться того, хто б ризикнув заїкнутися про коригування.

читайте такожНавіть після поразки у війні з Україною фашизм із Росії не зникне

Тому в Херсоні – єдиному обласному центрі, окупованому РФ у 2022 році, готується горезвісний референдум: друкуються папірці, звані бюлетенями, звозиться масовка, в тому числі з Криму, яка повинна радіти з приводу "звільнення". Мітинг прикриватимуть російські окупанти зі зброєю в руках – щоб проукраїнські херсонці не відібрали у масовки аквафреші. Результат "волевиявлення" ніхто навіть підраховувати не стане – намалюють 90 з гаком відсотків.

Зрозуміло, що цей фарс не може мати ніяких дипломатичних і, тим більше, юридичних наслідків. І окупанти прекрасно це розуміють. Але все одно тупо і недоречно котять по рейках, прокладених божевільними стратегами Кремля.

читайте такожЧому розпад Росії на 8-10 шматків можливий як ніколи

Вони не звернуть і не одумаються – не закладений такий функціонал. Їхня хвороба лікується тільки ін'єкцією свинцю. От тоді настає прозріння, тільки запізніле. Тому ніякого припинення агресії, ніяких конструктивних мирних переговорів не відбудеться доти, доки останній окупант не буде вигнаний із території України.

Олександр Кочетков, політичний аналітик

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти