Росіяни отримали по морді і тепер здивовані: чому їх не люблять?

20 січня 2023, 16:32
У висловлюваннях бонз рф все більше здивування і образи. За що нас так ненавидить весь світ?
путина
Володимир Путін / скріншот

Коли знахабнілим диктаторам перший раз відчутно дають по морді – відбувається якийсь шок, що супроводжується почуттям глибокої образи на весь світ. І особливо - на жертву агресії, яка наважилася чинити опір. 23 вересня 1943 року. Верхівка Рейху вже розуміє, що програє війну на два фронти. Цього вечора Геббельс обідав з Гітлером наодинці. "Я запитав фюрера, чи готовий він вести переговори з Черчіллем…

Він не вважає, що переговори з Черчіллем приведуть до якого-небудь результату, оскільки той занадто міцно знаходиться в полоні своїх ворожих поглядів і, крім того, рухомий ненавистю, а не розумом... Фюрер волів би вести переговори зі Сталіним, але він не думає, що вони будуть успішними... як би не склалися обставини, сказав я фюреру, ми повинні прийти до врегулювання або з однією стороною, або з іншою. Рейх ще жодного разу не вигравав війну на два фронти. Тому нам слід подумати, як так чи інакше покінчити з війною на два фронти".

відео дня

Черчіль "перебуває в полоні своїх ворожих поглядів", "рухомий ненавистю, а не розумом". Цікаво, чому? Може, через бомбардування Лондона? Зараз відбувається рівно те ж саме. У висловлюваннях бонз рф все більше здивування і образи. За що нас так ненавидить весь світ? Із Зеленським не можна вести переговори, він засліплений ненавистю. І дійсно, з чого б раптом? Період "несамовитого крику ідіота", що підкорює міста, змінився настільки ж ідіотичним нерозумінням того, чому ж, чому, всі не люблять так мене. Хороший симптом. Значить, вже недалека капсула з ціанідом і Нюрнбергом. До речі, за аналогією, вже мав би з'явитися в Росії свої Бек і Штауфенберг. Хоча, враховуючи рабський характер російського народу-це навряд чи.

Цікаво заголосив "Патріарх" окультної секти РПЦ Кирило:

"Ми молимося Господу, щоб він напоумив тих безумців і допоміг їм зрозуміти, що будь-яке бажання знищити Росію означатиме кінець світу". Та не буде ніякого кінця світу в разі знищення Росії в нинішньому вигляді. Рейх знищили - і норм. Карфаген знищили свого часу - і теж норм. А дідкові в смішний шапці варто було б задуматися, а чому раптом у всього цивілізованого світу виникло бажання знищити Росію? Може, через деяку неосудність, нахабство і агресивність цієї країни? І небезпечного поєднання розумової відсталості і наявності ядерної зброї? І адже могли ж існувати собі як автаркія, як Північна Корея, як іржава бензоколонка. Але ні, захотіла Стара стати володаркою морською... А тепер доводиться "панцирі" в Москві на дахах ставити.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти