Росіяни воюють, щоб знищити нас та жити у наших будинках

20 вересня 2023, 06:37
Щоб вбивці й кати змогли заселитись в українські квартири й будинки - спершу мають "десь дітись" теперішні мешканці.
Росіяни воюють, щоб знищити нас та жити у наших будинках
Скріншот агітаційної російської реклами

Росія запустила нову рекламу окупаційної армії - агітує на контракт можливістю після окупації переселитись в українські міста і перевезти родини. Ось такий от "Новий план Ост" - точніше, Вест.

Бо ж логічно: щоб вбивці й кати змогли заселитись в українські квартири й будинки - спершу мають "десь дітись" теперішні мешканці.

відео дня

Хоча по факту це продовження тієї ж теми, що й з мародеркою на окупованих теренах: "пральку своїй вислав", "батьку набір трофейних інструментів", "дітям майже нові іграшки і велосипеди". Просто масштаби більші.

Кажуть, історія повторюється спочатку як трагедія, тоді як фарс. Але оце їхнє нове "Кюхе, Кірхе, Кіндер" для "правильної православної росіянки, війна заради винищення українців і заселення в наші домівки... Це не фарс. Воно надто блювотне у виконанні росіян.

І, між іншим: якщо цю рекламу склепали і поширюють - значить, обрахували, що вона подіє на певну частку аудиторії. Якщо не на самих потенційних контрактників, то на їхніх дружин, матерів, сестер: "іди і запишись, хочу квартиру в Одесі!". Але всілякі чічваркіни обурюються "пресуванням через російський паспорт" - адже "мусить працювати презумпція невинуватості", "треба судити за справами, а не за паспортом". Ну от. Отакі в росіян "справи". В усіх, в 140 мільйонів - а не в Путіна особисто.

Хто такий Олексій Голобуцький?

Олексій Голобуцький - український політолог, політтехнолог, експерт. Один з найбільш цитованих експертів-політолгоов в Україні. Заступник директора Агентства моделювання ситуацій. Живе в Києві, веде популярний блог на своїй сторінці в Facebook.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти