Лави армії Путіна рідішають: чому буряти і чеченці скоро побіжать з України

2 червня 2022, 09:13
Мародери з РФ розколоті та демотивовані - старші офіцери озлоблені на командування і криють матом Путіна і Шойгу, а солдати ненавидять своїх командирів.
Ч*оня
Резерви російської армії обмежені / ЗСУ

Мої друзі сперечаються про те, що раніше скінчиться у Путіна: гроші або зброя. А я вважаю, що раніше скінчиться гарматне м'ясо. Російська армія зараз на Донбасі застосовує звичну тактику - намагається завалити ворога трупами своїх солдатів. Але і трупи ці закінчуються.

Ні, військовозобов'язаних в Росії повно, але мобілізацію оголошувати влада боїться, а бажаючих продати своє життя за кілька тисяч доларів стає все менше. Основний постачальник гарматного м'яса - бідні регіони, злиденна глибинка. Але звідти вже погнали на забій всіх, кого можна було. А ідейних фашистів, що рвуться вбивати українців, - одиниці.

Отже, резерви російської армії обмежені. Друга її фатальна проблема - низький бойовий дух і посилюється розкладання. Російські найманці в загарбницькій війні не можуть перемогти українських воїнів, що захищають свою землю.

відео дня

Досить послухати записи розмов російських окупантів, щоб зрозуміти - ця армія мародерів розколота і демотивована. Старші офіцери озлоблені на командування і криють матом Путіна і Шойгу. Солдати ненавидять своїх командирів. Росіяни не довіряють "домбасянам", чеченці в конфлікті з бурятами, дагестанці - з росіянами тощо.

Цю армію ведуть у бій тільки страх і гроші. Але судячи з безлічі відмов воювати, українців вона починає боятися більше власного командування.

читайте такожПутін не витримує війни: чому в Кремлі заговорили про перемир'яПроблеми накопичуються. У якийсь момент російські вояки просто побіжать з України, удобрюючи в процесі втечі її і без того родючу землю.

Ігор Ейдман, соціолог, публіцист, автор книги "Система Путіна"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти