Садист з Ізоляції втік до Франції і просить про політичний притулок

29 листопада 2021, 08:54
Суд не визначив йому жодного запобіжного заходу, який би перешкодив втечі за кордон людині.
Садист з Ізоляції втік до Франції і просить про політичний притулок
Евгений Бражников / Страна

Один з ключових обвинувачених у справі катів з Ізоляції - Бражников - втік за кордон. Сьогодні в черговий раз не відбулось засідання по справі Бражникова, правої руки Палича в Ізоляції, бо, за інформацією наших джерел, він втік до Франції, де - увага! - просить про політичний притулок, маючи статті "жорстоке ставлення до військовополонених чи цивільного населення" та "сприяння діяльності терористичної організації".

Чому так відбулось? Тому що, по-перше, суд не визначив йому жодного запобіжного заходу, який би перешкодив втечі за кордон людині, яка звинувачується у вчинені особливо тяжких злочинів. По-друге - Палич: після його арешту Бражников розуміє, що той дасть повний розклад на нього, і єдиний шанс не потрапити за грати - втеча до Європи.

читайте такожТортури затриманих і знущання: комендант підпільної в'язниці Ізоляція дав свідченняЯкщо коротко: з 2014 року Бражніков - активний учасник "русской весны", за свідченнями свого побратима-"ополченца" Тинянського - реальний бойовик, який 26 травня під час боїв за аеропорт "обеспечил себе огневую позицию со своей винтовкой, абсолютно на безвозмездной основе поставлял славянскому гарнизону высококлассные снайперские прицелы, тепловизоры... Спецссредства Евгения, в том числе и финансовые, сыграли свою позитивную роль в укреплении боеспособности славянского гарнизона".

відео дня

Близький друг Шарія, який зняв на його захист сюжет, та Гіркіна, який залишив на заводі, де працював Бражников, купу зброї під час втечі з Донецька. За це згодом Бражникова і кинули до підвалів свої ж мгбшники, намагаючись ще й причепити статтю "шпионаж" через прапор Правого Сектору, який Бражников повісив у себе на зливний бачок унітазу ще в 2014 році та виклав це у мережу. "Шпигунство" відпало, але за "незаконное хранение оружия" бойовики дали йому 8 років.

В Ізоляції Бражников заробив собі на дві теперішні статті, бо з осені 2017 року фактично став правою рукою Куліковського та брав участь у його знущаннях над полоненими.

Але це не все. Женя завжди був "предприимчивым парнем" і у проміжках між катуваннями та побиттям у концтаборі... налагодив разом із Паличем продаж зіпсованих цукерок просто зі складів Ізоляції, де ті валялись ще з 2014 року, коли продукцію Конті віджали бойовики. "Народу Донбасу" впарювали цукерки прямо із пекла разом із маленькими білими хробаками, які в них завелись за 3.5 роки. Через це на вітчима та мати Бражникова у Донецьку завело карну справу "МВД ДНР".

Після всього цього ця істота якимось чином потрапляє на обмін і їде разом з нами до Києва. Щоправда, бити його почали ще за наметами на блокпосту, коли нас тільки вигрузили перед столицею. Тоді я привів СБУ і сказав, аби його забрали з загальної маси, бо, по-перше, зараз заб'ють, а по-друге, якщо поставлять поруч із президентом, який поняття не має, хто це такий, - то тінь впаде і на нього. Все інше відомо.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти