Найголовніше, чого навчила Путіна абсолютна влада

24 серпня 2024, 21:15
1401
У нього море часу, у нього море придурків за спиною, і вони не скінчаться - так би мовити, дурнів у Росії на сто років наперед припасено.
Володимир Путін
Володимир Путін / фото: Кремль

Схематозники такі схематозники. Вони вичерпали всю глибинку, всі віддалені кути печери до денця. Залишилося кілька міст-мільйонників, там трохи підоране поле, але, в принципі, ще є звідки черпати - звідти і будуть брати. Пітер і Москва будуть останніми регіонами, де вичерпуватимуть мобіків.

Ба більше, схематозники ніколи не назвуть мобілізацію мобілізацією. За моїми даними, якщо щось оголосять у жовтні-листопаді, це називатимуть не мобілізацією, а ротацією. А те, що повернеться тисяч 20 на всю голову відбитих, будуть різати, рубати сокирами і тесаками, це вже їхні проблеми. А набирати-то вже будуть сотнями тисяч.

відео дня

Найголовніше, чого навчила Путіна абсолютна влада протягом чверті століття (при такій владі я б за десять років з глузду збожеволів, а в Путіна взагалі голівка слабенька, давно з головою не дружить), так це грати вдовгу. У нього море часу, у нього море придурків за спиною, і вони не скінчаться - так би мовити, дурнів у Росії на сто років вперед припасено. Усе це разом, у сумі дає той козирний туз, джокер, яким розмахує Путін: "А ви мені нічого не зробите! Он у мене скільки дурнів, алкашів, зеків! У мене не населення, а зеки, зона тут".

А ось воює Путін якраз проти народу, проти української нації. У вас в Україні народ є, але він вичерпний. Людей стає менше, вони гинуть. Їх шкода, на відміну від м'ясної мохнорилої маси, принаймні мені. Але я бачу, на чому грає Путін.

Олександр Сотник, спеціально для Главреда

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти