Самогубний похід Росії проти всього світу

9 березня 2022, 07:34оновлено 30 березня 2022, 16:43
Путінська верхівка одержима волею до смерті, а головним об'єктом її ненависті і садистичного жадання стала Україна.
Російська верхівка одержима насильством
При владі в Росії не "партія шахраїв і злодіїв", а "партія ґвалтівників і вбивць" / колаж Reuters / ua.depositphotos.com

Російська опозиція довгий час спрощувала образ влади. Вважалося, що путінська верхівка – це збіговисько "шахраїв і злодіїв", цілі якого зводяться до збагачення. Хочеться сказати словами поета:"Боже, якими ми були наївними".

Після початку катастрофічного вторгнення, руйнівного не тільки для населення країни, але і для правлячого угруповання, стало остаточно зрозуміло, що у путінської верхівки є мотиви, важливіші за користолюбство.

Якщо захоплення Криму ще якось можна було пояснити, як спробу відвернути росіян від їхніх нагальних проблем, то нинішня самогубна для Росії війна – просто за межею раціональності. Російську владу вже неможливо оцінювати, як владу шахраїв і злодіїв. Вона ірраціональна, одержима волею до смерті, влада серійних ґвалтівників.

відео дня

При владі в Росії не "партія шахраїв і злодіїв", а "партія ґвалтівників і вбивць".

Це не означає, що вони не крадуть і не беруть хабарі – крадуть і беруть. Тільки не це головне, що характеризує їхній мотив. Чикатило теж був злодюжкою, а Герінг – корупціонером. Але пам'ятаємо ми їх не тому.

Влада в Росії у так званих силовиків. Ця професійна каста збереглася практично незмінною з часів СРСР, а потім "вільної" єльцинської Росії.

читайте такожЧому війна неминуче прийде в РосіюМент, офіцер, чекіст – завжди в більшості були ґвалтівниками, ксенофобами, расистами, шовіністами. Багато з них корумповані, але кайф від насильства для них важливіше, ніж радості споживання. Насильство – це їхнє повітря, без нього вони не можуть провести жодного дня. Вони сприймають свою службу, перш за все, як допуск до безконтрольного насильства над оточуючими, особливо відрізняються від них за менталітетом, національністю, зовнішнім виглядом.

Путін привів їх до влади. Всі ці роки вони жили насильством, вбиваючи то своїх, то чужих (чеченців, грузин, сирійців, українців, російських опозиціонерів і перебіжчиків і т.д.). Останнім часом головним об'єктом їх ненависті і садистичного жадання стала Україна.

читайте такожЧому Путін постарається завдати максимальної шкоди в найближчі дні-тиждень

У якийсь момент ватажок силовиків остаточно збожеволів і повів їх у самогубний похід проти всього світу. Багатомільйонна клака таких же ментальних ґвалтівників кричить їм ура зі своїх диванів.

Ігор Ейдман, соціолог, публіцист, автор книги "Система Путіна"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти