Найкривавіший обстріл Херсона: російські окупанти мстяться

24 грудня 2022, 19:20
Сліди розкиду від реактивних снарядів чітко вказують на приліт з південно-східного напрямку, тобто - тимчасово окупованого Лівобережжя Херсонщини.
1671878787-3842.jpg
24 грудня був найкривавіший обстріл Херсона, каже Коваленко/ t.me/s/tymoshenko_kyrylo

Російські окупанти вже не вперше обстрілюють звільнений Херсон. Мстяться.

Але сьогодні був найкривавіший обстріл за весь період цих терористичних актів. І звичайно ж, як тільки стало відомо про численні жертви, російська пропаганда спробувала вивернутися.

Як це властиво російським майданчикам, вони стали звинувачувати в обстрілі Херсона, звичайно ж, ЗСУ. І нібито для цього використовувалися М-142 HIMARS, снаряди з великою кількістю вражаючих елементів.

відео дня

Ось тільки пропагандисти забули показати останки від реактивних снарядів БМ-21 "Град".

Найімовірніше застосовувалася сьогодні, під час російського удару по Херсону, одна з модифікацій ОФ снарядів 9м22.

РОВ для обстрілів Херсона застосовують саме 122-мм БМ-21 "Град", який ідеально підходить для терористичних ударів - швидко зайняв позицію, відстріляв пакет, покинув позицію.

Крім того, сліди розкиду від реактивних снарядів чітко вказують на приліт з південно-східного напрямку, тобто - тимчасово окупованого Лівобережжя Херсонщини, що укотре підкреслює бездарність нездар, які ретранслюють фейки.

Російська пропаганда з кожним разом пробиває як дно своєї бездарності, так і огиди. Але за кожен із цих злочинів спитають не лише з тих, хто їх вчинив, а й з тих, хто їх виправдовував. Запам'ятайте, клавіатурні мавпочки - прийдуть за кожним з вас.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти