Найбільш високооплачуваний голос Москви озвучив "хотілки" Путіна

3 серпня 2022, 14:21оновлено 5 серпня 2022, 10:19
Путін хоче переговорів. Путін хоче фіксації успіхів. І Путін знову хоче федералізації України.
Шредер
Шредер озвучив "хотілки" Путіна / УНІАН

Шредер озвучив справжній план Путіна.

Путінський друг Шредер, найбільш високооплачуваний голос Москви, з'їздив на зустріч зі своїми кураторами, повернувся до Німеччини і озвучив хотілки Кремля.

Путін хоче переговорів. Путін хоче фіксації успіхів. І Путін знову хоче федералізації України. Тепер за зразком Швейцарії і кантонів, які в неї входять. Так, прямо такий приклад і наводить Шредер. Каже, що бачить шанс мирних переговорів і формат кантонів в Україні як у Швейцарії. От не дарма людина провела відпустку в Москві.

відео дня

Знову 25.

Ми це вже проходили. Навіть до війни це було неможливо. Тепер Путін хоче розширити Мінські угоди, впихнувши туди ще й узбережжя Азовського моря.

І всі референдуми, всі чутки про те, що Путін хоче по-бистрячку розширити Російську імперію, щоб всі відчули її всеосяжну велич, якраз для прикриття. Путін не хоче отримати всі санкції світу за Сєвєродонецьк. Він хоче зняти санкції. І все ще хоче всю Україну.

А розмови щодо відтворення СРСР. Розмови про те, що зараз всі захоплені території будуть в темпі вальсу включені до складу Росії - це все для прикриття. Прикриття чергового плану отримати всю Україну і керувати нами зсередини. А щоб цей план підтримували корисні ідіоти на Заході - малювати альтернативну реальність у вигляді потенційного ядерного удару, який, звичайно ж, неминуче буде завдано, якщо Україна забере назад Херсон.

Як і розмови про новий СРСР, який активно просувають типу анонімні телеграм канали і про який рясніють зливи на кшталт незалежних російських журналістів. Випадкових зливів з Кремля не буває. Вони хочуть налякати своїми псевдопланами. Тому можна навіть сказати, що п'яна маячня Медведєва - це не така і п'яна маячня, а прохання старших товаришів полякати Європу заради того, щоб Європа почала схиляти Україну до справжнього плану Путіна. А Медведєв просто виконує роль клоуна у підор.ів.

Формула Шредера. Це можуть так назвати.

Нічого історія не вчить любителя історії Путіна. Якщо він не зміг впихнути федералізацію України до повномасштабної війни, то як він збирається зробити це зараз? Вже краще б мовчав або продовжував розповідати про денацимілітаризацію свою.

Що ж. Слово кантон тут підходить. Але в Україні не буде кантонів. А ось Шредера у нас тільки так і будуть величати. Гер кантон. Або щось в цьому дусі.

І цього хоче не Європа. Цього хоче Путін. Який хоче позбутися санкцій. Хоче повернутися до статусу-кво до 24 лютого, але при цьому зберегти своє обличчя і показати силу російському народу. І це точно не прийме Україна. І нам треба зробити все, щоб про такий план навіть не заїкалися в європейських столицях.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти