Саркофаг брехні: що стане причиною смерті чекістського монстра Путіна

11 березня 2022, 06:37оновлено 30 березня 2022, 16:51
Світ вражений печерною жорстокістю Путіна і тим, що Росія-мачуха запросто відмовляється від своїх мертвих солдатів – такий цинізм за межею навіть на війні.
Путін переміг все: економіку і виробництво, розум і розум
За лічені дні Путіну вдалося перетворити Росію на бридке страховисько, від якого зрікся весь цивілізований світ / колаж Reuters / ua.depositphotos.com

Оскільки імперія Путіна побудована на тотальній брехні – ця сама брехня і є основним паливом для всієї системи. Не збрешеш – коліщатка не закрутяться і механізм не запрацює. Брешуть усі, знизу доверху: вчителі брешуть дітям, ті брешуть батькам, батьки – керівництву, керівництво – ще вище, аж до найголовнішого – плешивого і незмінюваного, а вже вождь повертає весь цей масив, що накопичився, вниз – лавиноподібною купою гівна, в якому і копошиться маса вдячних совкопітеків.

Саме брехня і стане причиною смерті цього чекістського монстра, що виліз із печери в сучасний світ, щоб залякати людей та поживитися свіжою кров'ю.

Адже як все вийшло? Роками і десятиліттями сіру міль переконували, що вона – найбільша і геніальна, що нагне і поневолить всіх, кого захоче, – і вона увійшла в образ, примірявши сталінський френч і начепивши на недолугу голову кашкет Гітлера.

відео дня

читайте такожПринижена Росія: як країну, що вважає себе великою, залишають виробники туалетного паперу

Коли весь Захід детально і мало не в дрібницях розповідав, як саме він запровадить санкції, і яким чином вони перекинуть уповільнену путіноміку – оточення Путіна, звикле послужливо реготати, показово надривало животи, підморгуючи вождю, що ліниво почухував Іскандер-промежину. Коли ядерному онаністу розповідали про те, що ЗСУ – не курчатка, а російські вояки – не хижа лисиця, і легкого полювання не вийде, він орієнтувався на браву паркетну челядь, яка оптимістично креслила на карті військових дій червоні стрілочки атак на Херсон і Одесу, Харків і Київ, Дніпро і Миколаїв. Ці стрілочки були настільки переконливі, що серце тремтіло, а Іскандер вискакував зі штанів.

І, нарешті, відбулося. Пропагандисти, що пузиряться слиною в передчутті великого бюджетного куша, включили свої сирени і завили про нацистів, яких треба терміново мочити. Желеподібний лохторат, який не вміє думати самостійно, з жадібністю увібрав цю брехню, після чого, наклеївши на вузькі лоби літеру Z, вишикувався колоною на знак солідарності з орками-визволителями. І це – єдиний беззастережний успіх путло-машини, що не виробляє нічого, крім дистильованої брехні. Країна тотального обману увірувала в міф про "нацистів і наркоманів, які взяли українців в заручники".

читайте такожЯк розвалити путінську Росію: що є і чого не вистачає

А в цей час українці об'єдналися, згрупувалися і почали зосереджено і методично знищувати "всеперемагаючу російську армію". Вже перші дні вторгнення показали пристойний рівень боєздатності ЗСУ, їхнє вміння оборонятися і контратакувати.

А найголовніше – кількість втрат окупантів зростала як на дріжджах з першого ж дня війни. За 12 днів кількість убитих російських військовослужбовців перевищила 11 тисяч, досягнувши показника втрат у двох чеченських війнах. Дуже швидко з'ясувалося, що Росія-мачуха запросто відмовляється від своїх мертвих солдатів: Міноборони РФ заявило, що не буде забирати трупи вбитих. Зрозуміло, що, тільки-но в країну потече потік трун і в кожному будинку залунають скорботні голосіння – обдурений лохторат почне чесати ріпу і заглибиться в підозри: "Десь ти нас наколюєш, чорт плешивий", – а там і до повноцінного прозріння недалеко.

Але такої розкоші виродок собі дозволити не може – от і лягає перемелена солдатня свіжим добривом в українську землю. Весь світ дивиться на це і вражається печерною жорстокістю путіноїдів: тотальні бомбардування міст якось ще можна зрозуміти, хоч і насилу – ну, припустимо, ви бомбите міфічних нациків, що засіли в житлових кварталах, хоча і це – прояв дикості; але – щоб відмовлятися від своїх же загиблих!.. Такий цинізм за межею навіть на війні.

читайте такожКлюч до перемоги України - не санкції: що призведе до краху Росії

Але і це ще півбіди. Раптом на самому верху з'ясувалося, що браві доповіді про формування "п'ятої колони" в Україні, на що було виділено 5 млрд доларів, виявилися брехнею: гроші тупо розкрадалися. Дізнавшись про це, Путін розлютився і доручив начальнику контрольно-ревізійного управління Адміністрації президента Шалькову, голові СК Бастрикіну, Генпрокурору Краснову і першому заступнику директора ФСБ Корольову провести ретельну перевірку коштів, що виділяються на підривну діяльність в Україні і формування "п'ятої колони" в 2014-2022 роках. Під підозру в розкраданні коштів потрапив колишній помічник президента Владислав Сурков, колишній керівник управління з культурних і громадських зв'язків із ближнім зарубіжжям генерал Володимир Чернов, його наступник на цій посаді Ігор Маслов, начальник 5-ї Служби ФСБ генерал Бесіда і багато інших, включаючи кума Путіна – Медведчука, який міг "вмочити дзьобик" на суму в 1 млрд доларів.

Тобто, всі ці роки Путіну розповідали про підготовлені натовпи українців, готових тепло зустріти орко-солдатню квіточками, а замість цього їх зустріли "гарячим вогнем із дружніх Джавелінів", через що "миротворці-антифашисти" стали кидати свою техніку і розбігатися по місцевості, як блохи, яких потім легко відловлюють бійці ЗСУ. І дуже швидко з'ясовується, що українці – ніякі не звірі, а милосердні люди, які не тільки нагодують і перев'яжуть рани, а й дадуть зателефонувати родичам до Росії. Як тут не розлютитися і не почати розслідування?

читайте такожРосія повинна розвалитися на 10-15 держав

А тут ще інвестори і бізнесмени рвонули на вихід із вбиральні, що запахтіла фашистським гівном. Побігли, затиснувши носи, насилу долаючи блювотний рефлекс.

За якісь півтора тижні Путіну вдалося перетворити країну на бридке страховисько, від якого зрікся весь цивілізований світ. В атмосфері носиться привид тотального ембарго, рубль перетворюється на вантаж-200, ціни летять у піднебесся, ще трохи – і країна відчує почуття невагомості від позамежної швидкості вільного падіння перед останнім ударом. "Будемо споживати своє!" – ховаються суїцидники, занурюючись у передсмертну несвідомість, і не розуміючи, що все "своє" вже віджато і зруйновано верховною бандою діда Перемоги, який переміг все: економіку і виробництво, розум і мозок.

І після фінального смертельного удару божевільних "совків" накриє саркофагом їхньої ж власної брехні, з-під якого буде неможливо піднятися і, тим більше, вибратися назовні. Під ним вони і будуть догнивати в гордовитому вигнанні – якщо, звичайно, перед ударом верховного плешивца не осяє якась сліпуча ядерна думка, після реалізації якої світове прокляття перетвориться на вічне забуття.

Олександр Сотник, головний редактор незалежного суспільно-політичного каналу Sotnik-TV, російський журналіст, письменник, публіцист

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти