Саудити зробили сезон

1 серпня 2021, 19:30оновлено 10 серпня 2021, 00:05
За підсумками літа громадяни Саудівської Аравії залишать в Україні не менш як 100 млн доларів. Середні витрати за день складають орієнтовно 500 дол. на людину.
саудити в Києві, громадяни ОАЕ в Києві
Громадяни Саудівської Араваії рвонули до України / Reuters

Громадяни Саудівської Аравії та інших країн Перської затоки залишили Україні вже не менш як 25 млн доларів. А за підсумками літа залишать не менш як 100 млн доларів. Середні витрати за день складають орієнтовно 500 доларів на людину.

Утім, реальні витрати ще вище.

Я спілкувався з власником десятків апартаментів, який сказав, що саудити зробили сезон. Там, де українці платять 3500 гривень за номер, з них сміливо беруть 7000. І часто чорною готівкою.

відео дня

У Карпатах саудити завантажили 15% номерів готелів і не підняли ціни.

Це дуже цікавий феномен, оскільки він показує, як би могла процвітати Україна, якби зробила ставку на свободи, а не на дебільне регулювання всього і вся.

читайте такожАрабські туристи масово заполонили українські курорти: в чому причинаАдже саудити полетіли до України через те, що країни Європи, та й багато країн світу закрилися через ковід. А Україна дуже навіть вільна в цьому плані.

Тому лібералізація візового режиму з Саудівською Аравією призвела до того, що багато хто рвонув дихати сюди.

Дихати в прямому сенсі цього слова, бо влітку у них легко може бути 50-60 градусів тепла. Тому багато хто намагається виїхати до більш прохолодних країн.

Тут би МЗС та іншим відомствам кувати залізо не відходячи від каси. А нашому бізнесу розгортати промокампанії та готувати інфраструктуру.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти