Здати "внутрішній фронт" - максимально тупий сценарій для України

7 листопада 2023, 20:27
742
Зараз не так багато людей в принципі може похвалитись психологічною стійкістю. Та декого, як бачимо, геть поплавило.
Здати 'внутрішній фронт' - максимально тупий сценарій для України
Українцям не час сваритися між собою / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, 93-тя ОМБр Холодний Яр

Перше. Воно якось і раніше не дуже вірилось різним "джерелам", та дехто з "експертів" взагалі ніколи не може бути джерелом. Це вже має бути mast have для розуміння будь-якої людини, яка живе у часи інформаційних війн, змогла зайти в інтернет і зареєструватись у якійсь соцмережі.

Друге. Ну, геть важко зрозуміти, що спонукає множити внутрішні срачі у той час, коли, навпаки, є потреба єднатися, як у березні 2022-го. Коли на кону - буквально все, у деяких діячів починається якесь "нетримання". Може, це те саме осіннє психічне загострення? Зараз не так багато людей в принципі може похвалитись психологічною стійкістю. Та декого, як бачимо, геть поплавило.

відео дня

Третє. Виходячи з пункту другого, навіть якщо так - загострення і поплавило - може, не треба усі свої фантазії, страхи і параною виносити на загал, щоб у інших теж спровокувати загострення? Тим більше, що часто-густо оці "надзвичайно важливі" "експертні" думки нікому не потрібні.

Останнє. "Ліки", до речі, існують. І доволі прості: підіть задонатьте на щось корисне, закупіть щось корисне, передайте щось корисне на передову. Там завжди не зайве. А у вас і руки, і голова зайняті чимсь не таким дурним, як пусте хайпування.

Бо максимально тупо буде прос*ати "внутрішній фронт", коли Сили оборони України доволі успішно продовжують робити узьких хорошими.

Хто така Тетяна Урбанська?

Заступник шеф-редактора УНІАН, журналіст, редактор, радіоведуча. Парламентський кореспондент трьох скликань Верховної Ради. Співпрацювала з різними українськими друкованими та онлайн-виданнями. Працювала головним редактором новинного порталу про бізнес, економіку та фінанси - UBR. Автор і ведуча суспільно-політичної програми "Доросла розмова" на радіо Nostalgie. Головний редактор щоденної програми "Тема дня" на телеканалі УНІАН-ТБ. Випусковий редактор спільного проекту агентства УНІАН, телеканалу УНІАН-ТБ і Телевізійної служби новин телеканалу "1+1" "Схід+Захід".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти