Серйозно, 2 ракети з ядерною бойовою частиною привезли на аеродром для удару по Україні?

3 травня 2023, 18:44
Є стійке враження, що ми зараз знаходимося в стані масштабного ІПСО, покликаного заморозити війну на умовах Москви.
Коваленко, ракета Циркон
Коваленко каже, ядерну зброю РФ не застосує ні за яких обставин / скріншот з відео

Гулагу.нет, що поширює інформацію про можливий ядерний удар по Україні, - це ще той інформаційна смітник, що застосовується для внутрішніх зливів російськими ж силовиками. І тепер, через нього зливається ІПСО про ядерний удар по Україні? Причому, нібито, 2 "вироби" вже готові.

Що ж, все стає на свої місця. Потроху, але стає. Зокрема, в питанні погроз застосування ядерної зброї і масованого ракетного удару.

Щодо того, що у Росії немає можливості нанесення по Україні ракетного удару, порівнянного з 24.02.22, я писав вже неодноразово.

відео дня

Це обумовлено не тільки відсутністю такої кількості ракет, а й необхідної кількості носіїв для настільки масштабного одноразового пуску.

А тому, залякування ракетними обстрілами носять психологічний характер для тих, хто не в курсі реальних можливостей Росії і не більше того.

Що ж до ядерного удару... 2 "вироби" на аеродромі? Тобто, ось так просто, 2 ракети з ядерною бойовою частиною привезли на аеродром для удару по Україні? Ось серйозно? Це, що, пліснява булка з підгнилої котлетою зі "Смачно і крапка" або ядерну зброя?

Процес віддачі наказу про застосування ядерної зброї і його виконання - це багаторівневе, бюрократичне пекло, яке займає досить довгий проміжок часу із залученням служб і ресурсів, що знаходяться під цілодобовим наглядом розвідки наших партнерів.

А тут, завезли 2 ракети на аеродром так, що джерело Гулагу.нет дізналося, а ось наші міжнародні партнери ні слухом ні духом.

Є стійке враження, що ми зараз знаходимося в стані масштабного ІПСО, покликаного заморозити війну на умовах Москви.

Зокрема, росіяни, щоб зірвати контрнаступ ЗСУ, який для Росії може виявитися смертельним, йдуть на крайній крок - імітують удар по сакральному об'єкту з натяком на повністю розв'язані руки. Поширюють інформацію про готовність завдати ядерного удару.

Попередньо, дійсно, можуть провести масований ракетний удар, наприклад, по урядовому кварталу в Києві. Після чого, посилити ядерну інформаційну хвилю і навіть імітувати готовність задіяти ЯО. Все це для того, щоб Україну партнери змусили сісти за стіл переговорів.

Виглядає, ніби, складно, якщо не враховувати наступного... Нам до ракетних ударів не звикати і урядовий квартал або будь-який інший, ми вже бачили все. А ось російські ракети можуть бути збиті і вони просто не долетять. Тоді це для Росії буде ганьба в квадраті.

Адже, що ж виходить, на кремль щось впало, що не змогло зупинити дефективне ППО, і на це щось Росія не змогла "дзеркально" відповісти, адже її дефективні ракети були збиті.

ЯО Росія не застосує за жодних обставин.

Контрнаступ все одно почнеться.

Що ж, поки спостерігаємо за діями російської сторони і якщо чесно, для мене буде справжнім подивом, якщо діями їй буде лише голослівне пустозвонство. Ось це і справді виявиться повною несподіванкою.

Що ж, тоді можна буде повторити... Кхм...

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти