Щупальця Москви вже в ЄС: як Німеччина стала союзником Росії по захопленню всієї Європи

19 квітня 2022, 18:17
Німці роками перебувають у різних змовах із Росією для того, щоб знищувати економіку і промисловість країн Євросоюзу в інтересах РФ.
Німеччина не зробила висновків з Другої світової війни і повернулася на той же шлях
Через змови німців із Росією Німеччина втратила моральне право вважатися лідером ЄС / Фото УНІАН

Німеччина на боці зла.

Напевно, багато хто бачив емоційний виступ польського депутата Європарламенту Патріка Які, який прямо звинуватив Німеччину в санкціях проти Польщі за допомогу Україні.

Здивувався. Дуже.

відео дня

Закопався в джерела інформації і з'ясувалося. Зараз буду писати і сам не вірю, що це так, але за фактом Євросоюз через Німеччину захоплений Росією щільно і давно.

Ось вам цитата номер один:

"Чому ж ми імпортуємо вугілля з Росії? Подивіться: у Німеччині ліквідовано видобуток кам'яного вугілля. Але не зменшилося споживання. Так і в Польщі: зменшився видобуток, але не споживання. Вся справа в тому, що торгове лобі, що займається імпортом вугілля, тиснуло на попередній польський уряд, щоб той ліквідував видобуток, щоб лобісти могли купувати вугілля за кордоном. По 60 злотих за тонну імпортувалося вугілля з Росії – таку інформацію ми отримали від профспілки гірників Росії. А продавалося те вугілля по 350 злотих", – Казімєж Грайцарек, міжпрофсоюзний координатор із кліматичної політики.

читайте такожЗеленський дав ляпаса Штайнмайєру, але це не зіпсує відносин України та Німеччини

Тепер от вам цитата номер два:

"Ми під тиском ЄС, а також глобального кліматичного лобі поступаємося і відступаємо. Це драма Польщі. Адже Польща – і це потрібно весь час повторювати – є єдиною країною в Європі, що володіє реальними запасами кам'яного вугілля. 85% запасів кам'яного вугілля ЄС знаходиться в Польщі. Цих запасів вистачить на кілька сот років. Коли хтось каже, що в Польщі закінчується вугілля, – це маячня. Але подібного роду висловлювання популярні, їх тиражують. Окремі фонди платять непогані гроші журналістам за поширення і публікацію цієї нісенітниці. І потім це повторюють політики".

Це Анджей Щенсняк, експерт польського енергетичного ринку.

І тепер цитата номер три з вчорашньої публікації британської The Times:

"Мануела Швезіг, головний міністр північно-східної землі Мекленбург-Передня Померанія, є останнім членом соціал-демократичної партії (СДПН) Олафа Шольца, який потрапив під тиск через її зв'язки з проектом, що підтримує Кремль. Критики назвали її "маріонеткою Путіна". 47-річну Швезіг звинувачують у створенні екологічного фонду, таємно створеного для лобіювання газопроводу, підтримуваного Росією, ухилянні його від критики і обходу санкцій США".

читайте такожЯк війна в Україні зламала Німеччину

Увага!

Високопоставлені німці викриті в тому, що створювали екологічні фонди для лобіювання інтересів Росії і обходу санкцій США.

Тепер поєднайте все це з гучною емоційною промовою Патріка Які і давайте разом прийдемо до очевидних висновків.

Висновок номер один.

Німці роками перебувають у різних змовах із Росією для того, щоб знищувати економіку і промисловість країн Євросоюзу в інтересах РФ.

Дійшло за фактом до того, що вони прямо заборонили Польщі видобувати вугілля під приводом нібито екологічних проблем і боротьби за клімат. Насправді всі вони очевидно зацікавлені особисто – адже хтось ділить різницю між закупівлею в 60 злотих і продажем у 350 злотих.

Звідси і всі ці байки про технічні неможливості перестати платити росіянам – усі схеми постачання енергоносіїв включають в себе особисті інтереси багатьох високопоставлених німців, які за спиною публіки ділять надприбутки з росіянами.

І планують ділити далі.

читайте такожЯк Німеччина знайшла в Путіні нового Гітлера і потурає йому

Звідси висновок номер два.

Німеччина ох...їла, давно і нескінченно.

Всі ці високі слова були винятковою ширмою, за якою сховалися великі гроші.

Простих німців давно і тупо просто найо...ують. Журналістів скуповують, щоб вони тиражували маячню, вигідну Росії, щоб потім на неї могли посилатися політики, підкуплені тією ж Росією. А народ, як загіпнотизований, вірить. Тому що пропаганда складна, хитра, різноманітна і часто дуже переконлива.

Але вона від цього менше брехнею не стає.

Німеччина відтепер втратила будь-яке моральне право вважатися лідером Європейського Союзу. До повномасштабної зміни влади ця країна – союзник Росії по захопленню всієї Європи.

читайте такожПутін планує дійти до Тернополя та Луцька: чому війна в Україні не закінчиться 9 травня

Німеччина не зробила висновків із Другої світової війни. Німеччина повернулася на той самий шлях пропаганди, війни і власного збагачення за рахунок знищення інших країн.

Чи потрібно було повертати Німеччині державність після Другої світової? На тлі опублікованого я сильно сумніваюся. Та й мрії про іншу "більш кращу Росію" від "хороших росіян" – максимально сумнівні.

Україна, Польща, країни Балтії і Велика Британія повинні створити основу нового Європейського Союзу, який не буде замішаний на зв'язках із Росією. А Німеччина та інші європейські країни повинні визначатися – з ким вони насправді.

Микола Фельдман, журналіст

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти