Шойгу і Герасимов почалапають на фронт рядовими?

7 жовтня 2022, 06:59
Ніяких репресій проти Шойгу з Герасимовим не передбачається. Їм фюрер ще й ордени випише "за особисту відданість".
Шойгу і Герасимов на зустрічі з Путіним у Москві 27.02.2022
Шойгу і Герасимов на зустрічі з Путіним у Москві 27.02.2022 / Reuters

Таки вміє недоімперія спантеличувати!

Я-то своїм відсталим аналітичним розумцем вважав, що Путін проведе зміну свого військового керівництва у квітні, відразу драпа росіян з-під Києва та інших українських міст. І зробить це рішуче і нещадно, в стилі Сталіна, під якого він косить.

Але ні, Шойгу з Герасимовим продовжували втирати фюрерку і решті недоімперії про "все йде за планом". А ті із задоволенням споживали це фуфло.

відео дня

І ось - почалося. Швидше за все. Можливо.

Над Шойгу і Герасимовим таки нависла тінь відставки. Але виявилося, що Путін відчуває себе настільки ослабленими політично і фізично, що змушений запускати цілу пропагандистську кампанію, щоб зрушити врослих в крісла оленяра і гібридника. Залучати Кадирова з Пригожиним, обіцяючи їм всякі плюшки - адміністративні та бюджетні. Спускати з повідця телевізійних шавок...

Пишу про це тому, що подібні хороводи навколо дріб'язкового відсторонення несправедливих — це очевидна слабкість російської влади. І слабкість ця породжує неабияке бродіння під касками тих, хто ще сподівається на перемогу недоімперії. І послаблює військову міць агресора не гірше масового залпу хаймарсами.

Тому що без віри в перемогу перемоги не буває.

Недобре щось в *лядському Королівстві ... і це тішить.

До речі, ніяких репресій проти Шойгу з Герасимовим не передбачається. Їм фюрер ще й ордени випише "за особисту відданість".

Днями ми з хорошим товаришем заговорили про розпад недоімперії. Він теж в нього вірить, але вважає, що це настільки нескоро, що ми не доживемо. А я відповідаю, що точно також засмучувався, що не доживу до розпаду СРСР. А воно он воно як!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти