Шойгу раптово зробив заяву про плани Путіна

12 вересня 2024, 06:10
5450
Шойгу забув, що спікер МЗС РФ Марія Захарова люто заперечувала сам факт будь-яких переговорів.
Шойгу раптово зробив заяву про плани Путіна
Шойгу і Путін / Колаж: Главред, фото: сайт Кремля, скріншот із відео

Інтенсивність взаємовиключних заяв із РФ перевищує всі розумні межі.

Шойгу раптово заявив, що добрий Путін нібито погодився обмежити удари по Україні, нібито вже про все домовилися через Туреччину, але злі українці все зіпсували.

Шойгу забув, що спікер МЗС РФ Марія Захарова люто заперечувала сам факт будь-яких переговорів.

відео дня

Виходить, або МЗС РФ бреше, або Шойгу - клоун (хоча може і все відразу). Але визнавати це публічно - несолідно для великої держави.

Щоб усі забули про попередні заяви, Захарова вирішила перекрити їх новими: з посиланням на турецьке видання почала коментувати нібито контакти України з якимись терористичними формуваннями в Сирії для спільних дій проти РФ. Одночасно це закладка на майбутнє, коли в будь-якому найдикішому інциденті за участю ІДІЛ, талібану та інших фанатів Кремля шукатимуть "український слід".

Я з цікавістю чекаю творчих проявів російської журналістки, яка стала "українською" активісткою, потім втекла на захід через жахливі переслідування "нацистської київської хунти", а тепер знову проявляла активність в українському інфополі. Раніше синхронно з російськими подільниками вона люто викривала зв'язки України та ІДІЛ. Просто цікаво, які нові віяння щодо цієї теми? Буде шукати сирійців у степах Херсонщини чи когось іще?

Хто такий Олексій Копитько

Радник міністра оборони, блогер, журналіст. Проживає у Харкові. Активно коментує в соцмережах події, що відбуваються в країні і світі. Працював координатором проєкту "Флот-2017". До цього обіймав посаду заступника голови правління Українського центру розвитку музейної справи.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти