Сибір з покладами нафти в оренду: як Україні отримати репарації від Росії

5 грудня 2022, 08:25
Треба розглянути взяття Україною у рф в аренду на 100 років певних територій Сибіру.
Сибір з покладами нафти в оренду: як Україні отримати репарації від Росії
Росія може розрахуватися з Україною корисними копалинами / УНИАН

Великий Договір Капітуляції раши - на тлі правової фіксації відомих статей проголошених президентом Зеленським, як умови миру… Має включати ще важливі статті вимог України і міжнародного співтовариства до рф після Перемоги України.

Вони стосуються безпосередньо зобов’язаннь раши до проведення внутрішніх реформ, пов’язаних з забезпеченням РФ безпекових гарантій для Світу. Щоб гарантовано виключити на майбутнє потенційні можливості раши вчиняти агресію, шантажувати світ ядерними погрозами і залишатися імперією.

Це наступні статті "Мирної Угоди":

відео дня

1. Денуклиаризація (заборона раши мати ядерну зброю).

2. Дефрагментація, або деімперіалізація (зміни до Конституції РФ, які забезпечать правові підстави для здійснення добровільного вихіду національних республік зі складу РФ).

3. Демілітарізація (обмеження кількості військових в армії, і номенклатури та об‘ємів конвенційного озброєння).

Умови до Мирної Угоди президента Зеленського цілком обґрунтовані. Але я би запропонував трохи розшити і розширити кейс, де мова йде "Про Репарацї".

Навіть сьогодні (на цьому етапі) ми бачимо складнощі, з якими зіштовхнулось національне американське і англійське, країн Евросоюзу і міжнародне право… Коли порушилось питання конфіскації грошей ЦБ рф і її майна для забезпечення репарацій раши Україні. Для здійснення цього кроку треба змінювати національне законодавство США і Британії, країн Евросоюзу. Потім приймати відповідні судові рішення. Тобто навіть початок виплати рашою Репарацій може бути відкладеним і затягнутим на десятиріччя.

Щоб уникнути правових колізій і тягомотини, Україні і міжнародному співтовариству слід подумати про інші паралельні джерела компенсації збитків, які нанесла Україні раша в наслідок агресії.

Як варіант, треба розглянути взяття Україною у рф в аренду на 100 років певних територій Сибіру, надра яких мають великі поклади углеводів (нафти і газу). Таким чином, Україна отримає потенційно стабільну можливість компенсувати свої збитки, а Раша розрахуватись по своїх боргах… Цілком правовими легітимними економічними засобами. Минаючи всі правові колізії і багаторічне кручкотворство, пов‘зане з арештом грошей та майна рфії за кордоном. Хай цей процес йде собі своїм традиційним правовим черепашим темпом. А Україна не має часу і бажання чекати десятиріччями на отримання боргів. Бункерний сатана і глибинне населення його аду тільки за дев‘ять місяців вже вбили десятки тисяч українців і зоуйгували 70% нашої України. До 15 мільйонів українців мігрували як біжінці і були насильно депортовані ра**истами до мордору.

Тому шлях з довгостроковою арендою Україною територій з нафтогазовими покладами в надрах… Є шляхом встановлення Справедливості. Бо в світі тільки зло і несправедливість чиняться дуже швидко.

Але встановлення Справедливості триває десятиріччями і віками. І цей Світ ще називає себе цивілізованим.

Розробляти углеводневі поклади нафти і газу Україна може у партнерстві з світовими лідерами нафтогазової галузі- з британсько-нідерландською корпорацією Shell, або ВР. Також є потужні транснаціональні нафтогазові гіганти США накшталт Occidental Petroleum і ConocoPhillips.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти