Симоньян і Путін потеревеніли про людоїдство

21 грудня 2022, 06:03оновлено 11 жовтня 2023, 20:22
Путінська верхівка - таке ж плем'я людожерів, яке пасе решту населення країни (свою кормову базу) за допомогою слова.
Симоньян, Путін
Путінська верхівка - плем'я людожерів / скріншоти з відео

З овець в людожери і назад.

За однією з теорій походження мови, наші стародавні предки були людожерами. Одні групи древніх людей пасли інших, як свою кормову базу. Таким "пастухам" потрібно було впливати на людське стадо, щоб підпорядкувати його своїй волі.

Симоньян, Путін і "людожери": контекст

20 грудня російська пропагандистка і головний редактор телеканалу RT Маргарита Симоньян під час церемонії нагородження перед телекамерами подякувала лідеру нацистської Росії Володимиру Путіну за всі розв'язані Росією в останні десятиліття війни. Одну з головних російських пропагандисток Володимир Путін нагородив орденом.

відео дня

"Багато років працюю під вашим керівництвом і завжди хотіла сказати. Мені здається, зараз найкращий момент. Спасибі вам за те, що ви мочите людожерів", - сказала Симоньян з трибуни.

Їхнім головним інструментом стала мова, слово. Людожери навчилися з її допомогою "пасти овець", впливати на їхню свідомість через вербальне навіювання, сугестію по Б. Поршневу (Поршнєв Борис Федорович - радянський історик і філософ, - ред.).

Путінська верхівка - таке ж плем'я людожерів, яке пасе решту населення країни (свою кормову базу) за допомогою слова, тобто телевізійної пропаганди.

Ці антропофаги навіть навчилася (не першими, звичайно, в історії) вселяти своїм "вівцям", що і ті теж можуть нести високе звання людожерів, щоб можна було без проблем гнати їх під ніж, змушуючи перед смертю ненавидіти і пожирати сусідів.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти