Симоньян тепер "живе на голках": а що сталося?

3 січня 2023, 06:05
Вони трішечки, здалеку починають відчувати наші реалії з 24 лютого. В мільйонів українців кожна ніч тепер така.
Симоньян тепер 'живе на голках': а що сталося?
Маргарита Симоньян / скриншот

Марґаріта Сімоньян відзвітувала про свою новорічну ніч (і не тільки свою, а багатьох росіян): "Эту новогоднюю ночь медиаменеджеры страны провели на иголках. Все мы знали, что крайне вероятны теракты/удары/чтоугодно по территории России. Мы с ледяной тревогой ждали этого, уныло глядя на бокал. ...Под утро я легла спать, боясь проснуться и понимая, что, скорее всего, разбудят тем самым звонком".

О, вони трішечки, здалеку починають відчувати наші реалії з 24 лютого. В мільйонів українців кожна ніч тепер така.

відео дня

А незабаром ЗСУ забезпечить росіянам повне занурення в ці реалії і навіть більше. Бо масовані ракетні обстріли сусідньої держави, аби захапати більше території і вбити більше українців, не можуть лишитись без покарання і надійного знешкодження агресора.

І, звісно, Сімоньян не могла відмовитись від обов'язку поширити чергову брехню - "31-го наши долбанули по базам ударных беспилотников". Але де вона дінеться - жерти ж хочеться, поки не надійшов час трибуналу.

Однак в цілому теперішні настрої серед медіалядоти РФ викликають певною мірою задоволення. Поки вони перестали спокійно спати по святах. Далі перестануть і в будні. А далі буде капітуляція і трибунал.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти