Занадто довго українці стоять на шляху путінської агресії проти всього Заходу

18 лютого 2023, 08:20
Путін давно перетнув всі лінії, червоні, чорні, будь-які. Через це щодня гинуть українці.
ВСУ, війна, українські військові
Занадто довго українці стоять на шляху путінської агресії проти всього Заходу, вважає Невзлін / 93-тя ОМБр Холодний Яр

Заява Вікторії Нуланд про те, що США вважають військові об'єкти, які Росія розмістила в Криму, легітимними цілями для українських ударів, і мають намір допомагати їй стримувати російську агресію і після поразки Путіна, викликало сильну реакцію, і зараз починається буря емоцій і розмова навколо цього.

Мені видається, що саме сьогодні, в поточному моменті, важлива конкретна підтримка справою армії України та її народу. При всій вдячності Штатам і Заходу за вже надану допомогу, треба пам'ятати, що українці тримають удар за весь світ прямо зараз. Занадто довго українці стоять на шляху путінської агресії проти всього (в його божевільних очах) колективного Заходу.

Моральне підкріплення, схвалення демілітаризації Криму в майбутньому - це чудово. Але в цьому поточному моменті, треба не тільки ніч простояти та день протриматися. Багато днів і ночей буде український народ під бомбардуваннями і під звуки сирен чекати реальної кількості озброєнь, щоб перемогти остаточно. Зараз, напередодні річниці початку агресії, в очікуванні великого наступу російської армії, у зв'язку зі всілякими чутками про виступ Путіна, обстановка вкрай напружена. І Україні потрібна вся допомога - фізична, матеріальна, зброєю – яку Захід може надати.

відео дня

Чудово, що в далекому від бомбардувань і боїв Вашингтоні Нуланд каже, що США не бояться перетнути "червоні лінії". Жахливо, що зараз українцям доводиться прогнозувати, скільки конкретно хвиль ракет їм доведеться витримати у зв'язку з річницею початку війни. І скільки тисяч "мобиків" або вагнерівців Путін готовий покласти на українській землі. Але перш ніж загинути, ці орки встигнуть вбити або поранити не одного українського воїна. Україна несе втрати, тут не треба будувати ілюзій.

Путін давно перетнув всі лінії, червоні, чорні, будь-які. Через це щодня гинуть українці. Я спеціально не пишу "люди", не хочу нічого зараз знати про кількість загиблих окупантів. Повторюю, наша допомога і захист Україні потрібні прямо зараз.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти