Довершена тупість Москви, або Навіщо в РФ ввели санкції проти мертвих американських сенаторів

22 травня 2022, 18:57
Верхівка російської влади вирішила налякати їжака голою дупою.
Росіяни не тільки шукають живого Бандеру в Україні, але й запровадили санкції проти американських сенаторів, що вже померли
Санкції Росії проти американського керівництва – анекдот для США / Reuters

А московити дійсно кінчені. Спершу половина їхнього вермахту, очолювана армією кадировських "бойових" тік-токерів, цілком серйозно вишукує живого Степана Бандеру в степах України. Потім дипломати з пропага**онами оголошують навіть євреїв нацистами і дуже дивуються, що після цього з тими відморозками ніхто не хоче спілкуватися. А зараз уже верхівка влади вирішила "налякати їжака голою задницею".

Як Байден переживе те, що віднині йому не можна відвідати омріяну Кострому? Це вони ввели "страшнющі-престрашнющі" санкції проти американського керівництва.

От лише американським конгресменам їздити до Московії особливої потреби нема. Тоді як ра**истам у Штати дуже хочеться. А не можна.

відео дня

Тож для Байдена – це анекдот, а для Путіна – приниження та трагедія.

Хоча, за "хорошу поведінку" проти декого з часом санкції могли б і пом’якшити. Але на цей випадок завжди є чудовий запобіжник – Путін зі своїми контрсанкціями. От зараз саме в такий спосіб в Росії доволі серйозно забетонували всі американські санкції проти себе самих.

Це нагадує стару приповідку: "А если всё пойдёт не так, тогда мы начнём бомбить свой город Воронеж".

Але то було лише про тупість, а що росіяни не відзначаються інтелектом, ми вже звикли.

читайте такожРозплата Росії буде страшною: війна увірветься до кожного російського будинку і сім'ї

Далі про завершену тупість. У новому пакеті російських санкцій проти американського керівництва є принаймні три особи, які вже відійшли в кращий світ і звідти можуть лише добре нареготатися із санкцій проти себе. Так, у списку з 963 американців є три померлі сенатори: Джон Маккейн, Оррін Гетч та Гаррі Рід.

Там може бути й чимало інших покійників, але вишуковувати їх шкода часу. Не знаю, що там із панами Гетчем і Рідом, а от Маккейн навіть після смерті лякає росіян.

Тарас Чорновіл, політичний аналітик, колишній народний депутат України

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти