Серед опозиціонерів РФ знайшлися адвокати Путіна: "може, гребля впала сама?"

7 червня 2023, 20:10
Про те, що росіяни мінували Каховську ГЕС і перед українським наступом збираються її підірвати, було відомо ще восени минулого року.
Каховська ГЕС
Російська опозиція включила дурня / скрін, соцмережі

Негарно підозрювати, коли цілком не впевнений. Деякі російські опозиційні спікери та ЗМІ почали грати в "прокляту невідомість". Типу, хто його знає, може вона сама звалилася, ця гребля? Дехто з них просто наполягає на тому, що катастрофа не була організована за рішенням російської влади.

Про те, що росіяни мінували Каховську ГЕС і перед українським наступом збираються її підірвати, було відомо ще восени минулого року. Якщо злочинець очевидно готує злочин, а потім він відбувається, значить ймовірність того, що саме він його і скоїв, близька до ста відсотків.

відео дня

Якщо підкоп під пограбований і спалений банк веде до будинку гангстера, значить банк згорів не від несправної елетропроводкі.

Хто такий Ігор Ейдман

Ігор Віленович Ейдман (25 вересня 1968, Горький) — російський соціолог, один з найбільш публікованих дослідників путінізму як соціальної і політичної системи.

З 1995-го по 2002-й рік очолював піар-агенцію "Центр соціальних інновацій". Ігор Ейдман є автором антиолігархічної кампанії Бориса Нємцова.

З 2002-го по 2005-й рік Ігор Ейдман працював одночасно в центрі політконсалтингу "Ніколло М" і Всеросійському центрі вивчення громадської думки (він же ВЦВГД).

У 2010-му році виступив одним з підписантів опозиційного листа "Путін повинен піти".

У 2011-му році переїхав до Лейпцига, Німеччина.
Ігор Ейдман в 2014-му році випустив книгу "Нова національна ідея Путіна". У 2016-му році була видана його книга "Система Путіна: Куди йде нова російська імперія?"
Ігор Ейдман - автор багатьох публікацій і статей, активно пише на своїх сторінках у соцмережах. У своїх матеріалах він детально розбирає сучасну російську політику, виступає проти війни в Україні, нещадно висміює Путіна, "духовні скрєпи" і "русский мир".

Ті, що сумніваються, пишуть, що немає відео вибуху. Ну і що? Російські терористи, які контролюють ГЕС вже багато місяців, могли підготувати катастрофу "без шуму і пилу", без великого вибуху, але за допомогою свідомого злісного порушення техніки безпеки і правил експлуатації такого складного об'єкта.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти