Зрівняти з землею Дніпро і повернутися для штурму Києва: який подальший план Росії

5 квітня 2022, 19:37
Після того, як світ дізнався про звірства Росії під Києвом, у РФ міркують, що тепер не треба дотримуватися якихось пристойностей, а можна діяти, як заманеться.
В Україні йде не війна за території - це воістину цивілізаційна війна
Росія націлена на знищення українців і самого поняття Україна / Фото Reuters

Тимоха Сергейцев опублікував людожерську статтю в російському РИА "Новости", яка ідеологічно програмує знищення українства через знищення українців і самого поняття Україна.

Я знаю його особисто, як, утім, і більшість помітних людей, що оберталися в політтехнологічній сфері України. Прив'язувати Сергейцева до Деркача – це неправильно, він завжди працював на відомого олігарха з Дніпра. І його в нашому колі з ноткою зневаги іменували саме Тимохою, тому що в ньому проступала така собі лакейська запобігливість по відношенню до замовника.

За стилем бачу, що статтю Тимоха написав сам. Але на замовлення Кремля. Тому що вона в повній відповідності з кремлівськими тезами.

відео дня

читайте такожУ Росії влада затріщала по швах: як війна в Україні запустила руйнування режиму Путіна

Тепер Росія може навіть не виправдовуватися, що звірства в Бучі, Гостомелі, Ірпені та інших українських містах – це, мовляв, фейк. Тому що все це є практичною реалізацією кремлівського плану знищення України та її громадян. Ви знаєте, що в Бучі карателі розстрілювали вихователів дитсадків та шкільних вчителів – за те, що вони ростять українців?! У точності за методичкою, схваленою бункерним фюрером.

Треба, щоб про це знали всі громадяни України – і ті, що воюють, і ті, що в тилу. А також наші зарубіжні союзники.

Їм також треба знати ще про одне.

Після оприлюднення військових злочинів Росії під Києвом у недоімперії розмірковують, що тепер уже все одно. Вже не треба дотримуватися якихось пристойностей, норм конвенцій та інших гуманітарних заморочок. А можна скинути маску умовної благопристойності і діяти, як заманеться: грабувати, ґвалтувати і вбивати цивільних, катувати до смерті військових, влаштовувати масові страти і морити населення окупованих міст голодом.

читайте такожРосія загине, вже гине: чому Україна вціліє у війні і посилиться як держава

Це не війна за території. Не війна за ідеологію. Це воістину цивілізаційна війна, в якій мир настане тільки тоді, коли військово-економічний потенціал однієї зі сторін буде знищений повністю. Повністю!

Зараз недоімперія має намір накопичити сили і почати масований наступ на Донбасі (при одночасних атаках на півдні України) з наміром знищити там наше військове угруповання, потім зрівняти з землею Дніпро і після цього всіма силами повернутися для штурму Києва. Будь-які переговори, що ведуться зараз, – не більше ніж імітація, реального результату очікувати не варто.

читайте такожВійна в Україні показала, що у Росії немає армії - є збіговисько скотів

Ми не можемо поступитися в битві за Донбас – це відкриє шлях до реалізації геноцидних планів Кремля. Наша Народна Визвольна війна почалася на Донбасі, тут нашою перемогою вона і закінчиться.

Все буде Україна!

Олександр Кочетков, політичний аналітик

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти