США застосовують проти РФ її ж зброю - страх

21 лютого 2022, 15:07
Путін чомусь впевнений, що жахати можна тільки Україну, а проти нього точно такі ж заходи ніхто застосовувати не стане.
Кремль
США сіють в РФ паніку, невизначеність, хаос, страх / Reuters

США фактично звинуватили Кремль у підготовці терактів проти свого (російського) населення. За даними Вашингтона, Путін планує провести вибухи в торгових центрах, метро, etc, а потім звинуватити в їх організації Україну, щоб отримати привід для вторгнення.

Це дуже важлива подія. По-перше, ці заяви офіційно переводять історію "Рязанський цукор" зі сфери теорій змови в абсолютно легітимне звинувачення проти Путіна.

читайте такожНищівні санкції: США вдарять по банках РФ у разі вторгнення в Україну - ReutersПо-друге, США застосовують проти РФ ту ж зброю, яку Путін використовує в Україні: сіють в РФ паніку, невизначеність, хаос, страх.

відео дня

Якщо американці офіційно оголосять, що в Росії різко зросла небезпека здійснення моторошних терактів, то люфтганза і KLM вже в Москву перестане літати, а торгові судна перестануть заходити в російські порти. Ну і посольства можуть почати виїжджати з Москви.

Це була б досить болюча і принизлива для Кремля ситуація. Захарова, до речі, вже зайшлася в припадку на цей рахунок.

Тому я закликаю американців не зупинятися. Це реально пригальмує Путіна. Він чомусь впевнений, що кошмарити можна тільки Україну, а проти нього точно такі ж заходи ніхто застосовувати не стане. Треба показати, наскільки він помиляється.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти