Сталін би за таке розстріляв парочку генералів

30 січня 2023, 19:20
Одним з факторів зростання втрат у російських окупантів стала велика кількість непрофесійних, погано навчених військовослужбовців.
російські військові, армія РФ
Січень 2023 року став найбільш рекордним за кількістю знищених російських окупантів / фото ua.depositphotos.com

Тепер без гіпотез.

Січень 2023 року став найбільш рекордним за кількістю знищених російських окупантів.

Сьогодні цей показник ліквідованих в Україні росіян перевалив за 20 тис., а на завершення місяця явно буде понад 21 тис.

відео дня

На зростання цього показника вплинуло 3 фактори

Насамперед це, звичайно ж, зростання інтенсивності бойових дій. Тоді як хтось очікував від зими якоїсь паузи і заморозки БД, я навпаки, був упевнений в тому, що погодні умови не вплинуть на них за ступенем напруження і навіть навпаки, сильні морози можуть дозволити розширити фронт дій.

Другим фактором зростання втрат у російських військ стала велика кількість непрофесійних, погано навчених військовослужбовців - ч*онь і зеків у складі ПВК "Вагнер". По суті, що з першими, що з другими, особливо з другими, їхнє командування поводиться як з худобою на забій і не більше того.

Третій фактор - це відсутність в російських військах штатної комплектації середньо і легкоброньованої техніки. Особливо мало її зараз спостерігається в підрозділах ПВК "Вагнер", які повертаються до своїх піхотних джерел. Своєю чергою, це призводить до зростання втрат при штурмах.

Тому немає нічого дивного в тому, що результатом бездарного і нелюдського командування російських окупаційних військ, відсутності професійної та якісної складової в підрозділах і дефіцит техніки, призводять сумарно ось до таких рекордів з нейтралізації окупантів.

І в контексті цього, хочеться порушити питання поранених, полонених і загальних втрат за неповний місяць. Але ж і справді, які підсумкові втрати у окупантів за місяць за всіма позиціями: 200, 300, 400? Вже точно не 30 тис і не думаю, що навіть 40 тис. А навіть якщо і так, загальні втрати 60 тис. - це ж...

Навіть не знаю. Втратити за січень 60 тисяч особового складу і піднести Путіну на блюдечку якийсь Соледар... Сталін би, наприклад, за таке розстріляв парочку генералів, а то й більше. Хоча в тактиці і стратегії, за відсутності мізків, страх би нічого не змінив.

Але навіть не про те мова, а про те, що при таких втратах, командування російських окупантів щомісяця стурбоване насамперед питанням їхньої компенсації, як людських, так і по техніці, а аж ніяк не планомірним формуванням ударного угруповання, для наступу 2.0.

Якщо і говорити про наступ 2.0, то в разі його початку найближчим часом командуванням окупантів, то його готовність на гранично низькому рівні і не дозволить провести захоплення великих територій, площа до області. А ось втрати підрозділу російських окупантів понесуть критичні за всіма показниками.

Спостерігаємо!

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти