Старперський фашизм: чому Путіну не взяти Україну

18 березня 2022, 08:24оновлено 30 березня 2022, 16:57
Путінський режим нагадує злісного старого-параноїка, що постійно ниє, що його ображають молоді родичі, особливо невістка-українка, і жорстко їм мститься.
Виступи Путіна - це суцільний потік скарг, образ і лайки, типове старече бурчання
У Росії при владі пенсіонерський, старперський, імпотентський фашизм / Фото Reuters

Італійський фашизм і німецький нацизм спиралися на ентузіазм амбітної і агресивної молоді. Гітлер і Муссоліні були відносно молоді, а їхні чорно та коричневорубашечники – зовсім юні. І самі їхні злочинні ідеології, молоді і задиристі, були схожі на світогляд безбашенного кримінального підлітка, який пішов із дому, щоб підкорити світ.

Зараз у Росії при владі інший, пенсіонерський, старперський, імпотентський фашизм. Путін старий, головна його опора в країні – теж далеко не молоді люди. Саме вони, судячи з опитувань і моїх особистих спостережень, найохочіше підтримують диктатора і війну.

Путінський режим сам нагадує злісного старого-параноїка, що постійно ниє, що його ображають молоді родичі (особливо невістка-українка), і жорстко їм мститься. У старого: імпотенція, коліт, геморой, склероз і ще цілий букет хвороб. Йому вже не доступні прості радощі життя. Він ненавидить всіх навколо і оживляється тільки під час комунальних скандалів і злісних ескапад проти оточуючих.

відео дня

читайте такожЩаслива старість в бункері або Шибениця: що чекає Путіна

Подивіться на виступи Путіна, це ж суцільний потік скарг, образ і лайки; типове старече бурчання на весь світ. Такий же психотип у більшості найбільш стійких путіністів.

Молодь ідеологізована в найменшій з усіх вікових груп ступеня. У гарматного м'яса, яке послали в похід на Україну, немає ні найменшого ентузіазму, це абсолютно демотивовані, перелякані люди (досить послухати записи їхніх розмов із родичами). Ентузіазм загарбників є у пом'ятих життям гаражних мужиків і доміношних пенсіонерів, але вони, на щастя, задовольняють свою хіть ґвалтівників не на полях битв, а самі з собою біля телевізорів.

читайте такожВійна вже програна Росією, і питання часу, коли Путін це визнає

У нацистів був "Тріумф волі", саме енергія молодих обдурених ентузіастів дозволила Гітлеру захопити більшу частину Європи. У Путіна – тріумф злісного старечого безсилля, імпотенції і маразму. Йому далі Волновахи не пройти.

Ігор Ейдман, Соціолог, публіцист, автор книги "Система Путіна"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти