Стаття медведчука: навіщо зрадник нагадує про себе

16 січня 2023, 19:53
Він і досі не може зрозуміти, що внаслідок цієї війни у нього не має майбутнього в Україні, ні політичного, ні особистого.
Стаття медведчука: навіщо зрадник нагадує про себе
Віктор Медведчук написав статтю / Коллаж Telegram-канал В. Зеленского, Reuters

Стаття медведчука – спроба зрадника і політичного покидька повернутись в інформаційно-політичний простір. Він в першу чергу відпрацьовує свої борги путіну. І це не просто 30 сребреників, скоріше це 300 мільйонів сребреників у конвертованій валюті в обмін за зраду. Він їх отримав ще до початку великої війни, але відпрацьовувати треба і зараз. Вся ця стаття це трансляція путінських наративів, пропагандистської міфології про Україну. Не здивуюсь, якщо цю статтю писали ті ж самі автори, які готували минулорічні статті для путіна і д.медвєдєва, тільки редагування від медведчука та його помічників. Уся ця пропагандистська маячня є зайвим свідченням неадекватності уявлень медведчука та його кремлівських хазяїв про Україну.

Це також спроба вплинути на українське суспільство інформаційно-пропагандистськими методами, хоча б зайти із заднього інформаційного двору (через телеграм-канали, соцмережі, тощо). Знов фейки про мир на путінських умовах. Вони не можуть перемогти Україну на полі бою, тому намагаються нас послабити інформаційно і політично, знов розсварити між собою. Але для цього використовуються риторика і аргументи, які не спрацювали раніше (і до 24 лютого 2022 р., і відразу після прямого російського нападу), а тим більше не спрацюють зараз. Сьогодні навіть значна частина людей, які підтримували ОПЗЖ до нинішньої великої війни, бачать, що війна і смерть йдуть від росії. І ненависть до путіна і росії – це головна українська емоція зараз.

відео дня

Ця стаття медведчука ще і його особиста спроба повернутись до великої політики. Але він і досі не може зрозуміти, що внаслідок цієї війни у нього не має майбутнього в Україні, ні політичного, ні особистого, ну хіба що за гратами в українській в’язниці. До речі, судову справу проти медведчука по державній зраді треба обов’язково довести до судового вироку. Це вже питання принципу.

Максимум на що спроможній медведчук зараз – створити якійсь уявний емігрантський рух проти України, ще один псевдо-уряд "в изгнании" (цей російський термін буде більш доречний для таких як медведчук). Це спосіб отримати додаткові кремлівські кошти на подальше існування. І конкурувати він зможе лише з януковичем та іншою гоп-компанією політичних лузерів-втікачів. Разом з януковичем медведчук та інші подібні персонажі – це політичні мерці, армія політичних зомбі у служінні кривавому путінському режиму.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти