Стиль Путіна витриманий: чому удар по штабу Чорноморського флоту був потрібен самій Росії

31 липня 2022, 15:27
У Росії було щонайменше три причини, аби вдарити по найбільш захищеному місцю в Севастополі.
Путин, Черноморский флот
Удар по штабу ЧФ РФ був потрібен Путіну, як і підірвані будинки на Каширському шосе / Колаж Reuters, colonelcassad.livejournal.com

Атака на штаб Чорноморського флоту РФ була потрібна росіянам.

Причин у Росії – декілька.

Перша. Вперше з часів Другої світової війни Росія не має можливості провести парад у цей день. Флагман знищений, ряд кораблів або знищено, або виведено з ладу. Саме тому парад скасували ще тиждень тому, а свято без параду може викликати багато запитань у жителів Севастополя.

відео дня

Простіше кажучи, народ нап’ється і почне щось говорити проти влади. Особливо зважаючи на кількість смертей воєнних у місті.

Друга. Така провокація дозволить почати качати тему з мобілізацією.

Хоча можна не сумніватися: російська влада тут сама себе загнала в пастку. Ну не хоче росіянин воювати. А качати мобілізацію через жопорукість військових, які не змогли захистити найбільш захищене місце в Севастополі, дуже складно. Хоча російським пропага**онам це ніколи не заважало.

читайте такожРосія - дике минуле західної цивілізації

Третя. Росіяни зараз знову почнуть кричати про судний день та іншу ахінею. Єдине, що про це потрібно знати, так це те, що все, що можна застосувати проти України, Росія вже застосувала. Не дивлячись на те, що росіяни можуть почати нагнітати істерію, далі слів вони не підуть.

Отже, Путін розпочав свій політичний шлях із Каширського шосе і трьох знищених будинків. Цим він і завершить свій політичний шлях.

Вадим Денисенко, директор Українського інституту майбутнього, політичний експерт

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти