Стовітсоткова ефективність ППО

23 січня 2024, 19:10
Тобто, виходить, що на одну ракету ворога нашим зенітникам знадобилася орієнтовно одна власна ракета.
Стовітсоткова ефективність ППО
Ракетний удар / Коллаж: Главред, фото: скріншот, t.me/ihor_terekhov

Офіційні джерела повідомляють, що зранку Київ атакували приблизно 20 ракет — крилатих і балістичних. І всі ракети агресора збито.

А я, прокинувшись під цей грім, як раз нарахував приблизно 20 повітряних вибухів — коли спрацьовувала бойова частина зенітної ракети, і жодного наземного — тобто, жодна ворожа ракета цілі не досягнула. Хоча постраждалі і руйнування від уламків, звісно, є.

Тобто, виходить, що на одну ракету ворога нашим зенітникам знадобилася орієнтовно одна власна ракета. Це фантастична ефективність!

відео дня

А скільки ж потрібно часу, щоб з такою ефективністю прикрити хоча б основні міста і стратегічні об’єкти України? Бо там ситуація значно гірша, ніж у столиці. Але очевидно, що зробити це можна лише за рахунок виробництва власних сучасних комплексів ППО-ПРО. тому що на імпортні грошей ніколи не вистачить.

Головне, щоб безпеку з повітря не були змушені забезпечувати самі місцеві громади, як про це натякають представники влади.

Хто такий Олександр Кочетков

Олександр Кочетков – аналітик, політтехнолог, іміджмейкер. У минулому інженер-конструктор КБ "Південне" і заступник керівника пресслужби президента України.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти