Страшне пророцтво для Росії справджується: коли тіло РФ розповзеться по швах

20 квітня 2022, 13:11
У день нападу на Україну Росія припинила існувати.
Як тільки Путіна не стане, Росія розвалиться
Путін позбавив Росію можливості повернутися до нормального життя / Reuters

Збулося страшне пророцтво Володіна: "Є Путін – є Росія". Збулося у ще більш апокаліптичному образі, ніж привиділося Володіну: Путін ще є, а Росії вже немає.

24 лютого 2022 року Росія припинила існувати як геополітична реальність в її традиційній, досі знайомій нам історичній формі.

Залишилася тільки видимість, 140 мільйонів розрізнених клітин, що продовжують своє приватне індивідуальне існування в мертвому тілі російської цивілізації. Її заморожене тіло, поки Путін живий, плаває в рідкому азоті в гігантській кріокамері розміром з одну сьому частину суші.

відео дня

читайте такожОрки проти "Старлінка": чому Україна виграє бій за Донбас

Як тільки Путіна не стане, тіло це виплеснеться назовні і під впливом високих температур розповзеться по швах, розпадаючись на тканини та органи.

Ніякої альтернативної історії для Росії тепер уже немає. До думки цієї доведеться звикнути і тим, хто сподівається на вічне життя Путіна, і тим, хто мріє про вічне життя для Росії після Путіна.

Повернення до нормальності (читай, до того, що було, хоч якось знайоме за минулим, в чому будуть вгадуватися знайомі риси) не буде вже ні до, ні після.

читайте такожЯк Україна зруйнувала план Путіна зі створення нового СРСР і сплутала Росії всі карти

Буде нове, незнайоме, лякаюче невідоме. Або зяюча цивілізаційна порожнеча на місці гігантської воронки, або тайфун, що зародився десь у глибинах цієї воронки – тайфун якоїсь іншої, абсолютно нової Росії, відношення якої до старої Росії буде приблизно таким самим, як у сучасних італійців і єгиптян до античного Риму і Стародавнього Єгипту.

Володимир Пастухов, політолог, юрист, публіцист

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти