Стратегія Путіна "напаскудити під двері"

16 листопада 2021, 15:10оновлено 16 листопада 2021, 19:31
783
Німеччина призупинила сертифікацію Північного потоку - це поки єдиний реальний результат путінської провокації з біженцями.
Путина
Володимир Путін / Reuters

Стратегія"напаскудити під двері".

Німеччина призупинила сертифікацію Північного потоку - це поки єдиний реальний результат путінської провокації з біженцями. Ах так, Путіну ще вдалося два рази, а Лукашенко один раз поговорити з Меркель по телефону.

У Путіна немає політичної стратегії, немає розробленого плану досягнення якоїсь конкретної мети, немає взагалі якогось раціонального цілепокладання. Він поводиться як злий і агресивний підліток-невротик, який намагається привернути до себе увагу за допомогою хулігантських витівок, якихось гидот оточуючим. Ах, ви мене зневажаєте, не вважаєте гідним уваги, так отримуйте: нагажу вам під двері, плюну в чай, зіпсую повітря в ліфті; підкину вам на кордон натовп біженців, підведу війська, буду погрожувати війною і вторгненням.

відео дня

читайте такожВтрати України від запуску Північного потоку: у Нафтогазі назвали шалені цифриХулігана спочатку намагаються вмовляти, умовити перестати гадити. Однак, коли це не допомагає, його все-таки б'ють, причому ногами. Путіну, дійсно, вдається зустрітися з Байденом, поговорити з Меркель, отримати свою порцію світової уваги, ілюзію значущості. Потім, правда, його починають бити, вводять санкції, заморожувати проекти. Хулігану боляче, але для нього важливіше, що разом з фінгалом під оком, він свою хвилину "слави" все-таки отримав.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти