Доленосне рішення США: чому вони передумали?

22 квітня 2024, 09:16
1538
Перед нашою державою залишається величезне поле для постійної і активної роботи.
Доленосне рішення США: чому вони передумали?
Спікер США Джонсон / Коллаж: Главред, фото: pixabay.com

Рішення Палати представників Конгресу США схвалити законопроєкт щодо виділення допомоги на підтримку України на суму близько 61 мільярда доларів - це без перебільшення доленосне та, цілком можливо, історичне рішення.

І тут справа не лише в нашій державі, а й в усвідомленні того, що неспроможність проголосувати за допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню вже суттєво послабила авторитет Америки на міжнародній арені у протистоянні вісі тоталітаризму – Китай, Росія, Іран – axis of totalitarianism Russia, Iran and China і подальше зволікання може ще більше його послабити.

відео дня

Можливо, спікер Палати представників Конгресу США Джонсон, послухавши представників Пентагону і розвідувальних служб, усвідомив свою особисту політичну відповідальність і згадав, що It’s never too late to do the right thing.

Але ми, в Україні, маємо у свою чергу усвідомлювати те, що в США є й багато тих, хто вважає, що неправильно "to secure the borders of Ukraine instead of our own border". Відповідно, перед нашою державою і не лише дипломатією, а усіма, хто підтримує нас, у тому числі й нашою громадою, залишається величезне поле для постійної і активної роботи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти