Суїцидники зробили свій вибір

15 квітня 2023, 19:20
Росіяни зараз не готуються бігти ні з одного із займаних плацдармів. Ознак "жесту доброї волі" немає.
Військові РФ, танк
Росіяни наразі не готуються тікати, вважає Коваленко / Фото t.me/mod_russia

Щодо "жесту доброї волі" окупантів де-небудь та евакуації з тимчасово окупованих територій.

Скажу так. На Лівобережній Херсонщині, в Запорізькій області і так далі, я не бачу жодної ознаки підготовки "жесту доброї волі".

Усі ті евакуаційні процеси, що відбуваються в тих чи інших регіонах - не рахуються, оскільки вони не відображають готовність самих окупантів до втечі. Основними ж ознаками підготовки "жесту доброї волі" є не вивезення цивільних осіб і колаборантів, а дещо інші дії, в три етапи.

відео дня

По-перше, це вивезення медперсоналу. Першою ознакою підготовки втечі є вивезення медперсоналу окупантів з лікувальних установ в містах і згортання польових госпіталів і т.д.. Цей процес супроводжується мародерством медобладнання і спустошенням місцевих аптек.

По-друге, це виведення артилерійських підрозділів. Артилерія зараз для російських окупаційних військ на вагу золота і вона виводиться одночасно, або слідом за медперсоналом. Зменшення цієї компоненти в зоні БД і по лінії бойових зіткнень свідчить про підготовку окупантів до втечі.

По-третє, виведення систем зв'язку. Якщо росіяни починають згортати підрозділи зв'язку, основні і дублюючі системи, це ознака завершального етапу підготовки до втечі.

На сьогоднішній день ні на одній з локацій не відзначається навіть першого етапу даного процесу.

Все це говорить про те, що росіяни зараз не готуються бігти з жодного із займаних плацдармів і продовжують вірити в те, що вони можуть утримати оборону під натиском контрнаступу ЗСУ.

Що ж, суїцидники зробили свій вибір. Хоча, не пізно одуматися.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти