Сурков зілляв свого начальника

17 лютого 2023, 06:42
Сурков на переговорах виконував доручення Путіна, вони відразу задумали всіх кинути – і Захід, і Україну – і продовжувати війну.
Бабак
Владислав Сурков / Коммерсант

Як тяжко жити, коли вважаєш себе мало не Черчиллем, а насправді твоя межа – роль прислуги у лузера, якого зневажає весь цивілізований світ. Слава Сурков у властивій йому пафосно-зарозумілій манері зобразив "так, так, ні, так". Хтось назвав це інтерв'ю.

Треба погано знати Суркова, щоб не побачити в цьому подвійну гру. Як би відсилаючи до референдуму про довіру президенту Єльцину в 1993 році, він діє навпаки – виступає проти Путіна. Влаштувавши свій особистий референдум.

відео дня

Путін на прес-конференції в грудні 2022 року: "ми всі терпіли, терпіли, терпіли, сподівалися на якісь мирні домовленості, зараз з'ясовується, що нас водили за ніс". Це він про Мінські угоди.

З "інтерв'ю" Суркова:

- Працюючи над Мінськими угодами, ви виходили з того, що вони повинні бути виконані?

- НІ.

Тобто, Путін у своїй "стратегічній геніальності" дійшов до того, що навіть його власний чиновник, хоч і колишній, не хоче бути за компанію з ним – терпилою, якого "водили за ніс". Виходить, Сурков більше всіх і водив. Втім, і слова Путіна - теж брехня, як завжди. Не так він наївний. Сурков на переговорах виконував доручення Путіна, вони відразу задумали всіх кинути – і Захід, і Україну – і продовжувати війну. Вони і ведуть її – з 2014 року. Сурков просто зілляв свого начальника.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти