Суровікіну скоро доведеться здавати Кремінну

26 грудня 2022, 19:20
Якщо врахувати, що дорогу на північ, на Сватове, ЗСУ вже контролюють, то виходить нерадісна для росіян картина: всі лінії постачання Кремінної - перерізані.
Сергій Суровікін
Суровікіну скоро доведеться здавати Кремінну, вважає Альфред Кох / Фото whatisyournameinsider.com

Закінчився триста п'ятий день війни. Судячи з останніх повідомлень, щось відбувається в напрямку Кремінної. Воєнкори пишуть, що ЗСУ взяли під вогневий контроль трасу, що йде на південь від Кремінної на Сєвєродонецьк. Якщо врахувати, що дорогу на північ, на Сватове, вони вже контролюють, то виходить нерадісна для росіян картина: всі лінії постачання Кремінної - перерізані.

Якщо це так (а це ми завтра дізнаємося), то, схоже, Суровікіну скоро доведеться здавати Кремінну. Адже неможливо утримувати позиції без боєприпасів. Не кажучи вже про все інше (їжа, паливо, медицина і т.д.).

А ще приходять новини про нові вибухи на аеродромі в Енгельсі.

відео дня

І тільки під Бахмутом все так само як і вчора, та й на інших ділянках фронту особливих змін за минулу добу не відбулося.

Андрій Єрмак написав у телеграмі черговий загадковий пост ("Спокійно, майте терпіння"), якими він зазвичай випереджає щось позитивне. Тепер всі гадають: що б це могло означати? Це все, звичайно, якийсь дитячий садок. Ну так Бог з ним. Нехай розважається. Але все-таки цікаво, що він мав на увазі? Завтра все дізнаємося. Ранок вечора мудріший.

Путін дав коротке інтерв'ю кореспонденту телеканалу "Росія-1" Павлу Зарубіну. Знову затягнув свою волинку про те, що нас змусили, братні народи, ми готові до переговорів і т.д. Видав нову мету війни (він їх змінює як рукавички): тепер це - об'єднання російського народу. Типу: Захід весь час прагне нас роз'єднати, а ми все одно об'єднаємося.

Знову почав філософствувати і малювати нам великими мазками свою картину світу: західна гілка християнства, східна гілка християнства, іслам... Розповів про те, що Захід занадто "матеріальний", зате "ми"(хто це - його "ми"?)- "духовні" і тому не можемо собі дозволити бути цинічними... про високодуховні палаци, виноградники і гімнасток він не згадав, брехати не буду. Ця тема залишилася нерозкритою.

Також тему багатомільйонних годинників, шикарних костюмів і взагалі всього одягу кращих люксових брендів - він теж обійшов стороною. І тому коли я бачу, як він одягнений, що носить і де живе, я весь час гостро цікавлюся його концепцією "духовності".

Утім, путінський жрець Маммони Гундяєв, який потопає в золоті, дає нам чітке уявлення про цю їхню концепцію "духовності". І воно настільки розходиться з загальноприйнятим, що навряд чи Путіна і його оточення можна об'єднати з усіма іншими росіянами загальним парасольковим терміном "ми".

Путін останнім часом так часто виступає, що вже можна скласти цілком чітке уявлення про його психологічний стан. Якщо спробувати охарактеризувати його одним словом, то це "неадекватність".

По-перше, мабуть, права газета WSJ, і він дійсно погано і тенденційно інформований про реальну ситуацію на фронті і можливості російської армії. Інакше б він так не хвалився. Ці його обіцянки "поклацати" Patriot'и - вони можуть взятися тільки з брехливих доповідей його генералів про те, як вони "клацають" все підряд. Досить згадати вже неодноразово викриті розповіді Конашенкова та інших путінських військових про те, як вони "клацають" HIMARS'И.

По-друге, (і це, на мій погляд, головне) він неадекватно сприймає себе. Він чомусь думає, що росіяни вважають його таким собі бадьорим аскетом. Він упевнений, що Пєсков і Громов подбали про його імідж і він представляється народу якимось російським варіантом Фрідріха Великого, тобто короля-солдата, короля-скнари, який рахує кожен гульден в казні і знає за іменем всіх своїх офіцерів. Такий собі скромний трудяга, людина-оркестр і позбавлений сентиментів істинний патріот Росії, що працює 24/7 на її благо.

Мені навіть важко собі уявити, що з ним трапиться, коли він дізнається справжній стан справ. Але ж він його рано чи пізно дізнається. Не у себе в бункері, так на лаві підсудних. Утім, можливо його наближені проломлять йому череп до цього. І він піде в інший світ в щасливому невіданні щодо свого істинного образу…

Та й хрін з ним. Мені абсолютно наплювати, як він туди піде. З повним усвідомленням того, що він накоїв, або так нічого і не зрозумівши. Головне, щоб ми з вами розуміли те, що наша справа праведна. Тому ворог буде розбитий і перемога буде за нами.

Слава Україні!

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти