Надзвукові ракети проти лаку для нігтів

25 жовтня 2021, 19:30
Китай абсолютно не сумнівається в тому, що Америка вже не жилець, що Китай відчуває свою перевагу.
ракета
Америка відстала від Китаю в галузі створення надзвукових ракет на 10-12 років / Фото Reuters

Поки американські політики бавилися впровадженням демократії в Афганістані і в інших країнах, поки їх генерали захоплювалися критичною расовою теорією, займалися кольоровими квотами, стверджували зразки зачісок, кольорів губної помади, лаків для нігтів для трансгендерів, підганяли чоловіків під жінок, відкривали туалети для третьої статі та іншу подібну маячню в армії, китайці наполегливо працювали над створенням надсучасної зброї.

Розплата повинна була колись настати. І вона настала!

Як грім серед ясного неба тиждень тому прогриміла стаття в Financial Times, в якій видання повідомило, що Китай випробував гіперзвукову ракету, яка облетіла всю земну кулю і відхилилася від мети лише на 32 км. Ракета здатна нести ядерний заряд. Її швидкість - 3850 миль на годину

відео дня

Американська воєнщина виявилася захопленою зненацька, а Пентагон досі не прокоментував цю приголомшливу подію.

І не треба. Все і так зрозуміло. Незалежні військові експерти вважають, що Америка відстала від Китаю в галузі створення надзвукових ракет на 10-12 років.

Чому США стали стрімко програвати Китаю в хайтеку?

Відповідь: Бо США вступили у свою прикінцеву фазу імперської втоми, яка характеризується насамперед деградацією еліт, моральним гниттям і розмиванням базових основ своєї культури. Попереду неминучий розпад.

І найнеприємніше не те, що Китай вже випередив США в багатьох галузях. Найстрашніше те, що Китай абсолютно не сумнівається в тому, що Америка вже не жилець, що Китай відчуває свою перевагу, що Китай зневажає Америку і вже не вважає за необхідне це приховувати.

Ось, наприклад, що нещодавно написав про Байдена у своєму Твіттері Chen Weihua, шеф редактор державної China Daily:

"Він (Байден) занадто старий, любить блефувати і він не знає, про що він говорить"

Chen Weihua

@chenweihua

China state-affiliated media

У відповідь

@ryanl_hass

He is just too old and likes to bluff, doesn’t know what he is talking about.

читайте такожЧому Байден так "закусился" на КитайРаніше Китай навіть думати не міг дозволити собі таке зневажливе ставлення до американського президента, хоча справедливості заради треба визнати, що характеристика Байдену дана точною.

Коментар був написаний відразу після інтерв'ю Байдена, де він пообіцяв військовий захист Тайваню в разі вторгнення Китаю.

Але, схоже, Китай, дійсно, не сумнівається, що Америка блефує. Тайвань, схоже, теж вже не жилець. Його повернення до складу Китаю в найближчі 2-3 роки вже неминуче. Армія, яка стурбована лаком для нігтів і зачісками для трансгендерів, не здатна захистити Тайвань від Китаю.

P. S. Китай щороку спускає на воду 20 бойових кораблів першого і другого класу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти