Нарешті з путінським шизофашизмом все гаразд!

19 червня 2023, 06:40
1210
Така козяброчка, як інститут "виправної спецпсихіатрії" просто зобов'язаний був з'явитися.
Психіатрія
На Росії запускають "виправну психіатрію" / фото: Вікіпедія

"Зараз є доручення президента по створенню на базі нашого федерального центру психіатрії додаткового інституту по дослідженню не тільки цих, але і ряду поведінкових напрямків, в тому числі суспільної поведінки", - глава МОЗ РФ Михайло Мурашко.

Уффф ... Ну ось, і в цьому напрямку путінізм позначив свій вектор. Нарешті! А то зачекалися. Стало неспокійно, як це путінський шизофашизм обходиться без обов'язкового медико-хірургічного виправлення інакомислячих?

Хто такий Олександр Невзоров?

Олександр Невзоров - радянський, російський і український громадський діяч, опозиціонер, блогер, телеведучий; депутат Державної Думи чотирьох скликань. Довірена особа кандидата в президенти Росії Володимира Путіна на виборах 2012 року. Різкий критик Путіна в останні роки. З листопада 2015 р. - ведучий програми "Паноптикум" на телеканалі "Дождь" спільно з Василем Уткіним, з січня 2017 р. - постійний гість щотижневої програми "Невзоровські середи" на радіостанції "Ехо Москви". 3 червня 2022 року, як повідомив сам Олександр, йому та його дружині Лідії Невзоровій, за Указом президента України Володимира Зеленського, надано українське громадянство за видатні заслуги перед країною.

відео дня

Але все вже в порядку. Така козяброчка, як інститут "виправної спецпсихіатрії" просто зобов'язаний був з'явитися. Це неминуча і неодмінна прикмета будь-якого режиму, заснованого на расизмі, диктатурі і конспірології. Без такої "установи" російський фашизм не виглядав повноцінно. Але тепер все встало на свої місця.

Кремлівський різник віддав відповідне розпорядження. Боягузлива інтелігенція взяла під козирок і негайно заснувала "Інститут виправної спецпсихіатрії". Подальше легко передбачувано.

Ну, почнуть вони з фігурантів ЛГБП (точно, як в гітлерівській Німеччині), але потім дійдуть і до стерилізації генетично неповноцінних і неблагонадійних. До речі, в планах "інституту" є і лікування атеїзму. І теж - спецметодами каральної психіатрії.

Тікайте звідти. Тікайте.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти