Свідчення серйозної хвороби Путіна

4 квітня 2023, 19:20
У світі Путіна існує два типи держав: "суверенні центри світового розвитку" і інші. Світових центрів 4: Росія, Китай, Індія і США.
Свідчення серйозної хвороби Путіна
Концепція зовнішньої політики Путіна свідчить про його хворобу, каже Андрусів/ скриншот

Про Концепцію зовнішньої політики Путіна. Ключові тези.

Документ можна сміливо назвати маніфестом маніяка. Подібно до Брейвіка і Теда Качинського (американського підривника), путін фактично оформив теж свій маніфест, увагу до якого привертає масовими вбивствами. Якщо коротко, то документ побудований на шизофренії, неонацизмі, манії величі.

В реальності путіна давно існує багатополярний світ. Але підлі США не визнають цього і хочуть зруйнувати цей ідеальний світ. В цьому світі існує два типи держав: "суверенні центри світового розвитку" і інші. Світових центрів 4: росія, Китай, Індія і США.

відео дня

Ці центри мають жити в мирі і злагоді, визнавати права один одного і безпеку, дотримуватись статутут ООН. США западлісти використовують свої "деструктивні неоліберальні установки", щоб зруйнувати центри традиційних цінностей.

Щодо всіх інших держав, купа води про рівність і повагу до їхніх прав та суверенітетів. Але "Соединенные Штаты Америки (США) и их сателлиты использовали принятые Российской Федерацией меры по защите своих жизненно важных интересов на украинском направлении как предлог для обострения многолетней антироссийской политики и развязали гибридную войну нового типа". Тут прямим текстом виписується ідея Гітлера про Lebensraum життєвий простір нації.

Росія веде боротьбу з колоніалізмом. Хоча Україна не згадується в документі, під терміном колоніалізм Заходу мається на увазі саме наша держава і схожі на нас. В основі нового колоніалізму лежить загроза "Западной гегемонии". Тут прямо відчувається рука радянських ідеологів, особливо якщо замінити колоніалізм на імперіалізм.

В документі багато і іншого бреду. Зацініть особливо цей момент "Россия признает и гарантирует права и свободы человека и гражданина согласно общепризнанным принципам и нормам международного права, считает отказ от лицемерия и добросовестное выполнение государствами своих обязательств в этой сфере одним из условий прогрессивного и гармоничного развития человечества".

Документ фактично є свідченням серйозної хвороби путіна і російського суспільства.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти