Божевільний деспот усвідомив близькість поразки

13 січня 2023, 08:21
Путін почав війну з наміром захопити Україну, а раз це не вдалося – знищити її. Але наміри і плани – це зовсім не одне і теж.
Путина
Божевільний деспот Путін усвідомив близькість поразки, вважає Невзлін / kremlin.ru

Усі намагаються дати трактування перестановок одних і тих же фігурок військових, які здійснює Путін.

Дуже часто чути, що це від того, що у нього "все йде не за планом". Ось, мовляв, і змушений тасувати стару колоду, здійснювати якісь рухи тіла. А як може йти не за планом або за планом, коли плану насправді немає і не було?

Божевільний почав війну з наміром захопити Україну, а раз це не вдалося – знищити її. Але наміри і плани – це зовсім не одне і теж. Ми всі витрачаємо величезні сили на спробу вгадати, що ж стоїть за вчинками божевільного.

відео дня

Це просто божевільний деспот, який готовий пожертвувати мільйонами людських життів заради своєї кривавої гри в олов'яних солдатиків.

У цієї путінської гри немає ні стратегії, ні правил, а є миттєві рішення, як й у випадку з недавніми перестановками.

Миттєво Путін усвідомив близькість поразки і провів перепризначення керівників СВО, прирівнявши її, нарешті, до її реального статусу – війни. Маски скинуто.

Без сумніву, росіяни готуються атакувати. Але, як завжди, спочатку піар-акція залякування і України, і НАТО. "Ми більше не жартуємо, і ось зараз почнемо воювати серйозно". А раптом всі злякаються і погодяться з перемир'ям на путінських умовах?

Сподіваюся, реакція буде зворотною, і найближчий "Раммштайн" покаже серйозну підтримку України танками, бронемашинами, дальнім наступальним і додатковим оборонним озброєнням.

І тільки це укупі з героїзмом українських воїнів наблизить день Перемоги України в цій війні з агресивною, терористичною і фашистською Росією.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти