Свиню заради України не віддам, або Чому багатьох налякав військовий облік

26 грудня 2021, 06:28оновлено 28 грудня 2021, 18:15
Переважна більшість жінок, що стануть на військовий облік, у разі, якщо станеться те, що не хочеться уявляти, не мають шансів побачити поле бою.
Военные, женщины, воинский учет
Військовий облік - це не служба в Збройних силах / УНИАН

Здавалось би, за 8 років відфільтрований колектив фб-друзів не залишав шансів для різночитань щодо війни і ролі патріотів на війні….

Але з українцями очевидно, як в тому анекдоті - "а от свиню заради України не віддам, бо вона у мене є"…

Прикро бачити після років патріотичних схлипувань про Україну і про те, що і Порошенко, і Зеленський, і всі інші якось неправильно її обороняють, що коли мова заходить про себе кохану, виявляється, краще взагалі нічого не робити.

відео дня

Легше ж проаналізувати, як кожен президент "глумився" над Конституцією, ніж вичитати в ній, що "Захист суверенітету і територіальної цілісності України, забезпечення її економічної та інформаційної безпеки є найважливішими функціями держави, справою всього Українського народу". Всього народу. І жінок теж.

Та й військовий облік - це не служба в Збройних силах, це навіть не контракт резервіста.

Це проста дія реєстрації, що дозволить нашим Збройним силам краще спланувати оборону на випадок "великої війни".

І, звичайно, переважна більшість жінок, що стануть на військовий облік, у разі, якщо станеться те, що не хочеться уявляти, не мають шансів побачити поле бою. Зате можуть вивільнити від штабної і небойової роботи десятки тисяч чоловіків.

читайте такожФундаменту нема: що не так з ініціативою військового обліку жінокІ що ще не хочуть розуміти розумники і "шуткуни" усіх мастей, що в разі, якщо по всій території України загремлять вибухи ракет і снарядів, нам усім захочеться відповідей на дуже прості питання - куди бігти і що робити?

Так ось, прості відповіді на прості питання найкраще отримувати, ставши звичайним гвинтиком великого механізму, який буде перетирати в труху нашого ворога.

Військовий однострій не захищає від осколка чи кулі. Але цивільний одяг не робить цього тим більше. Зате форма дає статус і збільшує шанси виживання.

Не бійтесь ставати на військовий облік. Навіть масовість і організованість цього процесу стане стримуючим війну фактором.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти