Тандем Китай-Росія хоче силою змінювати кордони держав

20 березня 2023, 10:12
Росія і Катай хочуть зруйнувати світовий порядок. Це унікальна за нахабством міжнародна ситуація.
Путін, Сі Цзіньпін
Тандем Китай-Росія хоче силою змінювати кордони держав, вважає Небоженко / kremlin.ru

Росія хоче окупувати Україну, Китай хоче окупувати Тайвань і не приховує своїх планів. Дві великі країни - Росія і Китай – це союз реального і потенційного агресора світового масштабу, що загрожує всьому світу.

Китай і Росія відкрито претендують на створення двополярного світу і заміну лідерства Заходу на монополію китайського Сходу, спираючись на гітлерівську тезу, що сила важливіша за міжнародне право. Це нова нормальність, яку Росія і Китай намагаються нав'язати міжнародній спільноті замість сформованих після Ялтинської угоди правил міжнародного життя і їх регуляторів типу ООН.

І раптом лідери цих двох країн Росія-агресор, який розв'язав криваву війну проти європейської країни-України, і Китай, який не приховує своїх планів за всяку ціну окупувати Тайвань, демонстративно пропонують себе в якості миротворців.

відео дня

Іншими словами, реальний і потенційний злочинець одночасно хоче бути і суддею. Так поводиться тільки мафія, що здійснює насильство і встановлює свої правила і закони в житті суспільства.

В історії це унікальна за нахабством міжнародна ситуація, коли країни-агресори не приховують своїх загарбницьких планів і водночас намагаються бути гідними миротворцями на своїх умовах. Іншими словами, тандем Китай-Росія хоче не тільки самовільно силою змінювати кордони держав, а й встановлювати нові правила міжнародного життя, коли агресор називає себе арбітром конфлікту і миротворцем.

А жертву агресії звинуватять у небажанні припинити війну. Це більше схоже на мафіозний шантаж світової спільноти, ніж на чесну спробу зупинити російсько-українську війну.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти