Тепер ми їх "граємо", і ми їх зробимо.

13 вересня 2022, 06:49
Масштаби змін, що відбулися не всім ще видно, але там, де Україна стикається із зовнішнім світом - відчувається прекрасно.
гороскоп для України, Україна війна, війна в Україні гороскоп на вересень,
Результати цунамі на Сході блискучі / pixabay, president.gov.ua

Операція триває - не лише на Сході, а й у Херсонській області.

Фаза прориву, швидкого просування, цунамі замінилася фазою закріплення результатів і боїв за заняття найбільш вигідних рубежів - як трамплінів для наступних стрибків.

Наше командування не дозволяє собі захоплюватися - і це - вища ознака професіоналізму.

відео дня

Для наступу потрібні умови і ресурси, і вони створюються не за один день.

Результати цунамі на Сході блискучі. Однієї техніки захоплено на те, щоб повністю забезпечити нову нашу механізовану, а то й танкову бригаду. Про моральні аспекти - що там говорити - у всьому світі зламаний міф про непереможність російської армії, що означає тотальну зміну перспективи - на києвоцентричну.

Масштаби змін, що відбулися, не всім ще видно, але там, де Україна стикається із зовнішнім світом - відчувається прекрасно: пішли зовсім інші розмови, прохання і пропозиції. І надії. На нас почали сподіватися навіть ті, хто був безнадійний. У дуже багатьох скептиків почалася тотальна переоцінка і скоро-вони будуть поспішати з нами дружити - як з головним донором безпеки в Східній Європі - і це мінімум!..

Війна триває. Будуть ще наші блискавичніші удари, буде і повільне прогризання їх оборони - там, де вона міцніша. Удари росіян по нашій інфраструктурі нічого не скасують. Вони тільки призведуть до прискорення допомоги і - прискорення падіння путінського режиму, відповідно.

Путінський режим знаходиться в ситуації, іменованої в шахах цугцванг - при якому будь-який їх хід веде до погіршення його позиції.

Тепер ми їх граємо.

І ми їх зробимо.

А далі - починається зовсім інша історія, в якій ми міняємо їм "ніжки Буша" на їх ядерну зброю.

Що і як робити із залишками путінської "Великої Росії", подивимося.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти