Тепер Україна може контратакувати Росію

15 лютого 2022, 16:28
Ініціатори розуміють, що ця п'янка довго тривати вже не може, тому що вже смішно буде.
Росія, Прапор
Тепер Україна може вимагати нових санкцій для Росії / Reuters

Рубрика "краще жахливий кінець, ніж жах без кінця" або "спокій, тільки спокій".

Спроба визнання "незалежності" ОРДЛО - це відповзання Росії "без втрати обличчя". Для України це означає, що вся істерика "Путін нападе ще вчора", якою лякали країну останні місяці, закінчується. Ініціатори (Росія і багато хто на Заході, але не всі) розуміють, що ця п'янка довго тривати вже не може, тому що вже смішно буде.

читайте такожГоловний плюс в істерії навколо нападу ПутінаТепер Україна може з ще більшим натхненням говорити, що ми "ну, дуже хотіли виконувати Мінські угоди, що їсти не могли, але тепер зовсім не можемо, тому що Росія винна", що виб'є козирі з частини адміністрації Байдена і відвертих російських союзників Німеччини і Франції. Що найпікантніше, що в цей час в Москві канцлер Штольц. Люблять росіяни принижувати своїх ручних песиків.

відео дня

Тепер Україна може контратакувати і вимагати нових санкцій проти РФ.

читайте такожЯк США і Росія примушували Україну до "Мінську-2"Не вірю, що ці непорозуміння приймуть в СНД або ОДКБ, оскільки учасники поставлять під питання свої кордони.

Чи можуть "республіки" йти війною на "свої кордони" як вони планували (кордони Донецької та Луганської області)? Теоретично можуть, але вони і без цього могли це робити. Тому всім спокійно. Віримо в себе і в українську армію! Разом ми незламна сила, об яку зуби обламає не тільки Росія, але і ще явні і таємні сателіти! А далі - слідувати своїм інтересам!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти