Теракт у Москві: що пишуть пропагандистські смітники

22 березня 2024, 20:59
Російські пропагандисти зараз будуть звинувачувати кого завгодно в теракті в Москві. США, Велику Британію, Україну, масонів та ілюмінатів.
теракт у Москві
Теракт у Москві / Колаж: Главред, фото: скріншот із відео

Теракт у Крукус Сіті Хол активізував пропагандистські смітники.

Ще навіть не було розставлено крапки над "і" в питанні, хто стоїть за терактом, що зазвичай робиться за підсумками розслідування або заяв самих терористів, як російські інфосміттєзвалища згадали, що ще 8 березня США і Великобританія попереджали своїх громадян про загрозу атак на багатолюдні заходи в Москві. І до якого висновку доходять помийні аналітики?

США і Велика Британія стоять за терактом.

відео дня

Але є нюанс... нюанси.

Перший - якщо ти організовуєш терористичний акт, то навіщо за 2 тижні до його вчинення, на весь світ сурмиш про нього?

Другий - якщо хтось на весь світ попереджає про підготовку теракту в твоїй країні (росії), то що ти повинен зробити? Чи не привести всі силові структури в режим "червоний", щоб запобігти загрозі?

Третій - Москва - місто, що найбільше охороняється, не тільки в Росії, а й у світі. За кількістю засобів спостереження вона конкурує з Лондоном. За кількістю агентів у цивільному і агентурних мереж, попереду планети всієї. І в цих умовах групі з 4-5 осіб вдається здійснити настільки масштабний теракт? Серйозно?

Четвертий - назвіть політика, який прийшов до влади на крові (теракти і війна), утримував владу на крові (теракти і конфлікти) і намагається втриматися на крові (велика війна і... продовжите самі).

Російські пропагандисти зараз будуть звинувачувати кого завгодно в теракті в Москві. США, Велику Британію, Україну, масонів та ілюмінатів. Але своїми звинуваченнями вони дивним чином виходять самі на себе.

Єдине, що, мені поки важко відповісти, яка кінцева мета цієї бійні.

Хто такий Олександр Коваленко

Коваленко Олександр народився 15 грудня 1981 року в Одесі. Закінчив Одеську Академію зв'язку ім. Попова. Попова. З 2014 року бере активну участь у протидії агресії Росії проти України. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив". Провідний експерт Українського центру дослідження проблем безпеки. Український політичний та економічний блогер під ніком "Злий одесит".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти